-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Izvēlies aci un uzzini, ko tā par tevi atklāj – baisi precīzs tests

 

Tevi piesaista 1. acs

Tu esi atvērts un laipns cilvēks. Tu ar prieku sveic katru tavā dzīvē ienākošo cilvēku, un nav svarīgi, kādā veidā viņš ierodas – staigājot, lienot vai rāpojot. Tu labprātāk riskē un tiec sāpināts nekā esi noslēgts. Tev ir svarīgi palīdzēt citiem.

Tevi piesaista 2. acs

Tu esi neatlaidīgs. Vienmēr centies darīt visu pēc labākās sirdsapziņas, lai pozitīvi ietekmētu sabiedrību un pasauli. Tu zini, ka tavas darbības var mainīt pasauli, kaut vai tikai mazā mērogā. Tu tici, ka veikt aktīvu rīcību ir kā īres maksa par iespēju dzīvot uz šīs planētas.

Tevi piesaista 3. acs

Tu esi nelaimes kamols. Tava pagātne ir bijusi diezgan nevaldāma, un tā joprojām ietekmē tavu tagadni. Tev varētu likties, ka dzīve ir kāds joks, ko citi ar tevi izspēlē, un ar ko tu netiec galā. Par spīti tam, tu spēj sevi piecelt kājās, kad nokrīti, un spēj uz visu paskatīties arī no gaišās puses. Tu esi bāka šajā dēmonu apsēstajā pasaulē.

Tevi piesaista 4. acs

Tu esi burvis. Tā par kā filozofi, tu meklē lietu un notikumu dziļāku jēgu, tomēr neiebilsti arī pret lietām, kuras ir skaidras un bez dziļākas nozīmes. Tu esi pārliecināts par savām spējām atrisināt šīs dzīves noslēpumus un mistērijas. Pagaidām tu tos varbūt arī neizproti, bet tas ir lielisks izaicinājums, vai ne?

Tevi piesaista 5. acs

Tu esi mīklains cilvēks. Tu pats sevi vēl līdz galam neesi izpratis, tādēļ citiem liecies ļoti noslēpumains. Tu nerunā aplinkus, tev patīk tieša valoda. No tevis var dzirdēt tikai to, par ko tu esi stingri pārliecināts.

Tevi piesaista 6. acs

Tu esi jūtīgs un uzmanīgs cilvēks. Tu pievērs uzmanību sīkām detaļām un reti kad ko aizmirsti, pat ja tas ir kas muļķīgs vai bezjēdzīgs. Tu esi nepārliecināts un iekšēji vājš, bet to nekad neizrādi. Tevi ir spēcīga intuīcija un parasti tieši tu pirmais sajūti, kad tuvojas nepatikšanas.

Tevi piesaista 7. acs

Tu esi ugunīgs un darbīgs gars. Enerģisks, kaislīgs un izcils vadītājs. Pašpārliecināts un nedaudz ietiepīgs. Un pavisam noteikti esi “augsto likmju spēlmanis”.

Tevi piesaista 8. acs

Tu esi dīvainītis. Tev ir neparastas intereses un uzskati, rīcība. Iespējams, tevi ir saukuši par dīvaino. Nedusmojies par to – tas izklausās pēc apvainojuma, bet tieši šīs īpašības tevi padara unikālu. Tu smejies, kad tev nāk smiekli un nekad neskrien pakaļ tam, kas ir modē. Tu esi individuāls un oriģināls.

Tevi piesaista 9. acs

Tu esi apveltīts ar labu intuīciju. Tu labi izproti cilvēkus, kultūras un pasauli. Tu vari lasīt cilvēkus ā grāmatas, un zini, kad tev melo. Katra tava darbība ir labi pārdomāta un ar tevi nav iespējams manipulēt. Tajā pat laikā tu vari būt lielisks manipulators, tomēr šāda rīcība nav ieteicama.

 

AVOTS

Dieviete.lv redaktore Lapsa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.