14 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Pieci augi, kuri Tev palīdzēs labāk aizmigt 

 

Ja Tev aizmigt palīdz tikai aitu skaitīšana un arī tā nedod vēlamos rezultātus, tad tam iespējams ir risinājums! Esam uzzinājuši par pieciem istabas augiem, kuri Tev palīdzēs cīņā ar bezmiegu! Lūk pieci augi, kuriem vajadzētu būt arī tavā mājoklī.

Alveja

Alveja senajā Ēģiptē ir pazīstama kā nemirstības ēdiens. Naktī alveja izdala skābekli. Skābekļa izdalīšanās palīdz tev vieglāk aizmigt un ir lielisks risinājums cīņā ar bezmiegu. Skābeklis jums dos labāku miegu. Varbūt naktī vari uzlikt arī Alvejas sejas masku, kas zina, varbūt tas palīdzēs dubultā!

Lavanda

Violetā auga spēks! Lai samazinātu stresu un trauksmi, vērtīgs ir tieši šis istabas augs. Lavanda palīdz nomierināt sirdsdarbību un veicināt patīkamu relaksāciju. Daudzi cilvēki šo augu izmanto arī ejot vannā, noplūcot un iemērcot vien 5 līdz 9 šī auga ziedlapiņas!

Jasmīns

Jasmīns ir īpašs ar savu smaržu. Šī ziedu smarža paaugstina miega kvalitāti un palīdz pēc tam, kad esi pamodies. Šis augs paaugstinās tavu modrības un produktivitātes līmeni un noteikti lieliski noderēs stresa pilnā dienā, jo tā smarža ne tikai palīdz iemigt, bet arī samazina stresa līmeni.

Angļu Īve

Aizmirsti angļu tēju, Angļu Īve ir vislabākais gaisa attīrītājs, kas ir labvēlīgs pacientiem ar plaušu problēmām. Tas samazina gaisa pelējumu par 94%!

Svītrainā sansevjēra

Šis augs iespējams biedē ar savu nosaukumu (snake plant), bet tas var lieliski papildināt interjeru. Arī šis augs uzlabos gaisa kvalitāti un vispārējo atmosfēru tavās mājās.

Vai tev mājās ir kāds no šiem augiem? Vai tie tiešām palīdz aizmigt? Kādi ir tavi novērojumi?

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.