2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Sporta krūšturu revolūcija Reebok Hero Bra

 

Enerģijas pārpilns cīņas sporta treniņš, braukšana ar velotrenažieri vai relaksējoša pilates nodarbība – piemērots apģērbs ir svarīgs visām aktīvām sievietēm. Reebok Hero Bra kolekcijā atradīsiet sporta krūšturus ar visdažādāko atbalsta līmeni, nodrošinot komfortu neatkarīgi no izvēlētās aktivitātes, un pielāgojoties visprasīgākajiem treniņu izaicinājumiem!

Daudzas sievietes saskaras ar grūtībām pareiza krūštura izvēlē. Neērta spiediena sajūta, nepietiekams atbalsts intensīvu kustību laikā, gaisu necaurlaidīgi materiāli – tās ir tikai dažas no problēmām, ar kurām nākas saskarties sievietēm. Hero Bra ir kārtējais Reebok zīmola dizaineru darba efekts, kuri gadiem ilgi strādā pie revolucionāriem risinājumiem, veidojot sporta apģērbu.

Kolekcijā atradīsietsporta krūšturusar vidēju un augstu atbalsta līmeni, kas ir pielāgoti visdažādāko treniņu vajadzībām.

Sievietēm, kas izvēlas augstas intensitātes sporta veidus, tādus kā skriešana vai cīņas sports, ir izveidots POWER modelis(augsts atbalsta līmenis)Krūtis nosedzošs piegriezums, regulējamas lencītes un āķīša stiprinājums nodrošina stabilizāciju pat visprasīgāko vingrinājumu laikā. Mīkstā trikotāža apvienojumā ar Speedwick tehnoloģiju nodrošina ādai vēsumu un sausumu. Speciāli pielāgotie kausiņi piedāvā augstu atbalsta līmeni pat C un D izmēra krūtīm.

RACER krūšturis ir izveidots vidējas intensitātes aktivitātēm, piemēram, velotrenažieriem, deju nodarbībām vai trenažieru zālei. Boksa veida aizmugures piegriezums ļauj brīvi kustināt rokas. Četru centimetru josta zem krūtīm un nosedzoša priekšējā daļa nodrošina vidēju atbalsta līmeni. Speedwick tehnoloģija novada sviedrus no ķermeņa virsmas.

STRAPPY (vidējs atbalsta līmenis) ir ideāls modelis zemas intensitātes treniņiem, tādiem kā, joga, pilates vai barre. Sietveida ielaidumi sānos savienojumā ar Speedwick tehnoloģiju ļauj ādai elpot. Plānās lencītes un v-veida izgriezums ērti atbalsta krūtis un samazina vibrācijas.

POWER, RACER un STRAPPY modeļus apvieno trīs kopīgas iezīmes:

  • STABILIZĀCIJA – īpašās sānu iešuves ērti atbalsta krūtis, nodrošinot pilnu kontroli.

  • PIELĀGOšANĀS paplašinātā lenta zem krūtīm ļauj materiālam pielāgoties ķermenim un palikt vietā kustības laikā.

  • GAISA CAURLAIDĪBA – sietveida ielaidumi ļauj ādai elpot, sniedzot komforta un svaiguma sajūtu.

Krūšturi no Reebok Hero Bra kolekcijas ir pieejami pārdošanā pie izvēlētiem izplatītājiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.