8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Supermodele Irina Šeika pludmalē velk folija cepuri. Iemesls ir ģeniāls!

 

Skaistas, zīdainas, elestīgas cirtas – īsts skaistums jebkurai sievietei jebkurā vecumā! Bet ko tad, ja daba tevi ir apveltījusi ar  taisniem matiem, un par cirtām esi tikai sapņojusi? 

Lielākajai daļai no mums mati gadu gaitā ir pārdzīvojuši visdažādākās mocības – tikuši krāsoti un pakļauti lielām temperatūrām veidojot cirtas, bet šis ir kas jauns un tev tas jāzina! Pat vienkārša stila cirtas ir īsta māksla un skaistuma izpausme. Sievietes vēlas skaisti ieveidotas cirtas, taču no rīta visā skriešanā tam neatliek laika un vēlēšanās. 

Viena no slavenākajām un populārākajām modelēm pasaulē Irina Šeika ir pierādījusi, ka nav vajadzīgs apmeklēt dārgus skaistumkopšanas salonus un stundām ilgi tupēt krēslā gaidot vēlamo rezultātu, nu jau ir vieglāks variants un tu to jau tūdaļ uzzināsi! 

Ирина Шейк на пляже

 

Pirms iziešanas saulē izmazgātos, tīros un sausos matos Irina ieziež matus ar veselīgu matu masku un izveido no folija cepurīti, kuru tūdaļ pat velk galvā un dodas sauļoties un baudīt saules pieskārienus. 

Ирина Шейк на пляже

Viss triks ir folija īpašībās. Izmantojot foliju matu frizūras ieveidošanā, tas saglabās matu dabiskumu un zīdainu izskatu. Zemāk redzamajā fotogrāfijā tu to varēsi redzēt. Taču noteikti vajadzētu atcerēties, ka foliju nav vēlams izmantot pārāk bieži, tādējādi panāksiet pretēju efektu – tie sāks šķelties un izskatīties pēc salmiem!

волосы Ирины Шейк

Pastāsti arī citiem kā izveidot dabiska izskata lokas, nebojājot un netraumējot matus. Nu jau tev nevajadzēs lauzt galvu par šo tēmu, jo tikko tika atbildēts uz tavām lūgšanām, lai iegūtu skaisti čirkainus matus dažu stundu laikā, vai pat ātrāk. Irinas mati taču izskatās skaisti, piekritīsiet? Nu ko, laiks izmēģiņāt šo pašai uz saviem matiem!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.