-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Labs manikīrs glābj visu: Vienkārši stila padomi, kuri būtu jāzina katrai sievietei

 

Saskaņo krāsas pareizi

Nevajag sevi pataisīt par raibu papagaili. Pamatam izvēlies mērenas krāsas, un tad papildini tēlu ar spilgtākiem akcentiem. Tāpat nevajag miksēt vairākus rakstus vienu viet. Izvēlies vienkrāsainu apgērbu papildināt ar raibu. Vai otrādi. Ja apģērbs ir krāsains, apavus izvēlies neitrālā tonī. Un otrādi. Saprati domu? Eksperimentē spoguļa priekšā!

Izvēlies pareizo izmēru

Katrai no mums vismaz reizi ir bijusi vēlme paslēpt kādu savu trūkumu. Biežāk – kādu taukumiņu. Un tad sievietes izvēlas vilkt apģērbu, kas ir divus izmērus par lielu. Bet, vai tu zināji, ka pareiza izmēra apģērbs, patiesībā, darīs tevi pievilcīgāku? Lai izskatītos vēl labāk, izvairies no pārlieku apspīlēta un maza apģērba. Tu taču nevēlies izskatīties pēc cīsiņa plēvē, vai ne?

Akcentē kaut ko vienu

Dzīvnieku rakstu motīvi, koši sarkanas lūpas, spilgti apavi… Tas viss ir forši un jauki, bet, ja nav kopā. Šīs lietas vislabāk nostrādā individuāli. Vai tu vēlies izskatīties pēc piecgadīgas meitenes, kas paspēlējusies mammas drēbju skapī?

Sarkanas lūpas

Vēl viena klasika! Daudzām sievietēm sarkanas lūpas piešķir papildus pašpārliecinātību un seksīgumu. Tāpat sarkana lūpukrāsa liek taviem zobiem izskatīties gaišākiem (ja izvēlēts pareizais tonis) un lūpām – izteiksmīgākām.

 

Samazini savas garderobes izmērus

Cik daudz ir tādu apģērbu, ko tu esi nopirkusi, nolikusi skapī un ne reizi neesi uzvilkusi? Daudz? Tad tiec no tā visa vaļā! Noteikti tev ir savi mīļākie apģērba gabali, kas liek tev justies labi un ērti. Tad pie tiem arī pieturies.

Džinsu dilemma

Pareizo džinsu iegāde nav viegls uzdevums. Vieni ir par ciešu, otri par stīvu, trešie par tumšu, ceturtdien par gaišu… Padoms, ko mēs varam sniegt ir – vienmēr iegādājies tādus, kas tev ir mazliet par ciešu. Džinsi izstaipās. Tādējādi tu izvairīsies no nošļukušā dibena vai pārlieku platās jostasvietas sindroma.

Lasi modes žurnālus

Mums visiem ir vismaz viens draugs, kas izskatās kā no žurnāla vāka nokāpis. Un bez jebkādas piepūles! Un tad esam mēs – parastie mirstīgie, kuriem ir nepieciešama neliela palīdzība. Tev nav uzreiz jāskrien un jāpērk visi modes žurnāli pēc kārtas. Nopērc vienu žurnālu pāris mēnešos, pēti Pinterest, seko līdzi slavenību modei, un tu būsi informēta par svarīgākajām aktualitātēm!

 

Avots: Sofeminine.co.uk

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.