1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Pašmāju šovā “Pirmā deja” pāri  no visas Latvijas 10 dienās apgūs neparastu kāzu deju

 

 

Foto: Publicitātes

Jau augusta sākumā pie televīzijas “STV Pirmā!” skatītājām atgriezīsies iemīļotais jaunlaulāto šovs “Pirmā deja”. Arī otrajā sezonā divdesmit pāri no visas Latvijas vien desmit dienu laikā pirms jāvārda teikšanas apgūs neticami sarežģītas un arī neticami skaistas kāzu dejas. Turklāt paralēli saspringtajam mēģinājumu grafikam pāris nodarbosies arī ar kāzu organizēšanu. Vai intensīvais darbs pie dejas iestudēšanasneapdraudēs kāzas? Vai līgava un līgavainis šova laikā spēs īstenot Latvijas labāko horeogrāfu ieceres un apgūtnebūt ne vieglos dejas soļus? Bet ko par pāra sniegumu teiks kāzu viesi un šova žūrija – Valdis Škutāns un Aleksandra Kurusova? Uzzini jau drīzumā, jo likmes ir augstas –uz spēles ir ne tikai elpu aizraujošs un neaizmirstams pārsteigums sev un kāzu viesiem, kas paliks atmiņā vēl ilgi, bet arī 500 eironaudas balva medus mēneša ceļojumam. Baudi patiesas emocijas un īstu sacensību garušova “Pirmā deja” jaunajā sezonā jau no 3. augusta ceturtdienās plkst. 21:00 televīzijā “STV Pirmā!”

Ko skatītājiem sola šova jaunā sezona?

“Pirmā deja” vienkopus pulcēs visdažādākos pārus no visas Latvijas, kurus vieno mīlestība un fakts, ka jau šovasar viņi iecerējuši viens otram teikt ilgi gaidīto “jā”. Tomēr, lai kāzu dienu padarītu patiešām neaizmirstamu, šova laikā viņi iestudēs traku un akrobātiskiem trikiem piepildītu deju. Ja šova pirmajā sezonā deju soļus apguva un pareizu ritmu centās noturēt pāri, kuri nekad iepriekš nebija dejojuši, tad šoreiz vismaz viens no preciniekiem būs ar lielāku vai mazāku dejošanas pieredzi. Tas gan nenozīmē, ka deju skolotājiem būs mazāk darba. Dejas iestudēšanai atvēlētais laiks būs gaužām īss, bet darāmā – daudz! Vai desmit dienu laikā pasniedzēji spēs jaunajiem pāriem nodot savas zināšanas? Vai dejotāji būs gatavi īstenot pasniedzēju radošās idejas un kāzu deju iestudēt pie “Guns’n’Roses,” “Capitals”, “Bon Jovi”un citu ekstravagantu mūziķu repertuāra, bet kāzu valša vietā izvēlēties daudz jaudīgākus ritmusar sambas, disko, hiphopa un citiem neierastiem kāzu dejas elementiem? Bet varbūt viņinolems“mest plinti krūmos”, atteikties no dalības šovā un atstāt otro pusītiuz deju plača vienu?

Dejos gan mūziķis Lauris Valters, gan medmāsiņa, skolotāja un celtnieks – iepazīsti šova dalībniekus!

Par šova “Pirmā deja’ galveno balvu sacentīsies kolorīti pāri ar atšķirīgiem uzskatiem, tomēr interesanti, ka lielākajai daļaino viņiem ir līdzīgssatikšanās stāts – viņi saskatījušies un pirmās frāzes mijuši nevis uz ielas vai kādā pasākumā, bet gan, atbilstoši mūsdienu tendencēm, internetā. Televīzijas “STV Pirmā” skatītājas šova laikā varēs sekot līdzi, kā pirmās deju soļus apgūs gan mūziķis un kuģu mehāniķis, gan celtnieks, skolotāja, medmāsiņa un citi dalībnieki.

Šova pirmajā sērijā, 3. augustā, kļūsim par lieciniekiem, kā sarežģīto kāzu deju dejos mūziķis Lauris Valtersun nu jau viņa sieviņa – mīļotā Vita. Pāris pēc sešus gadus ilgas kopā būšanas nesen iestūrēja laulības ostā un viesus pārsteidza ar netradicionālām kāzām Mežonīgo Rietumu stilā. Tradicionāli baltā līgavas kleita tika nomainīta pret elegantu bikškostīmu un zābaciņiem, bet topošās sievas un vīra galvas rotāja krāšņa kovboja stilā ieturētas cepures. Lai arī abi bija pazīstami jau iepriekš, jūtas uzplaiksnīja negaidīti.“Jau no pirmās dienas esot kopā; mums abiem ir tā maģiskā sajūta, ka esam radīti viens otram, ka pazīstam viens otru jau daudz agrāk,kaut kad citā laikā un dzīvē! Tas ir tik brīnišķīgi, kad jūti, ka beidzot esi atradis īsto, savējo, to izsapņoto un ilgi gaidīto!” par savu vīru jūsmo Vita.Turklāt izrādās, ka viņa jau kopš bērnības sapņojusi kļūt par dejotāju – lai arī izvēlējusies citu profesiju, Vita tic, ka sapnis par dejotājas karjeru reiz piepildīsies – tāpēc tieši viņa pamudināja Lauri piedalīties šovā. Kā Laurim Valteram veiksies ar dejošanu un vai ugunīgā deja pārsteigs ne vien jaunā pāra radus un draugus, bet arī skatītājus – uzzini jau drīzumā!

“Pirmā deja” šovā piedalīsies vēl kāds spilgts pāris –  Inga un Ingmārs, kuru dzīve ir īsts rokenrols. Abi ir kā nenogurdināmi “spridzekļi’, kuri iespēj visu – gan uzdziedāt karaoke, gan uzspēlēt florbolu, doties laivu braucienos, atpūsies pie dabas un pat izšūt krusta dūrienā. Arī kāzas pāris iecerējis savdabīgas – ar bohēmiskiem tērpiem un smagās mūzikas grupu “Rusted Wheels” kāzu muzikantu lomā. Kādu kāzu deju tik radošajam pārim būs izvēlējusies horeogrāfe Marta Kalēja? Vai līgavainis tiks galā ar mīļotās mētāšanu un trakiem virpuļošanas trikiem dejas laikā? Un vai žūrijai šāda pirmā deja būs pa prātam?

Dzīvo līdzi neticami sarežģītajiem mēģinājumiem, baudi patiesas emocijas un elpu aizraujošas dejas, kā arī uzzini, kura pāra priekšnesums būs labākais – jau no 3. augusta ceturtdienās plkst. 21.00 pašmāju šova “Pirmā deja” jaunajā sezonā ekskluzīvi televīzijā “STV Pirmā”!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.