0.8 C
Rīga
piektdien, 22 novembris, 2024

Lasis olas baltuma un fetas siera mētelītī

 
Foto – Anda Krauze

Recepti piedāvā Ragaciema zivju restorāns “Bermudas”.

Sastāvdaļas (1 personai)
• 150 g laša filejas
• 1 olas baltums
• 75 g fetas siera
• sāls
• pipari

Pagatavošana.

Laša fileju sagriež strēmelēs, panē saputotā olas baltumā, kam pievienots fetas siers, ja vēlas, arī sāls vai citronpipari. Saputotais olas baltums zivi apņem kā pufīgs mētelītis, turklāt lasis cepoties saglabā sulīgumu. Cep nelielā eļļas daudzumā.

Pasniedz ar dažādiem salātiem: redīsu, gurķu un tomātu, burkānu un rukolas, kam pievienotas marinētas bietes un fetas siers.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.