Basturmas (vītināta liellopu gaļa) rullīši ar siera krēmu un vīģi.
Kausētais siers, paipalu ola, ķirštomātiņš, dilles. Visu saputo un pilda šķiņķa tūtiņās.
Cieti vārītas olas pārgriež uz pusēm, izņem dzeltenumu. Pilda ar saputotu sviestu, sieru, olu dzeltenumiem, rotā ar laša strēmelītēm.
Olas var pildīt ar vārīta šķiņķa, siera un zaļumu krēmu. Uz katras olas pusītes uzliek majonēzi
un tomāta šķēlīti.
Tomātiem nogriež vāciņu, izņem sēklotni un pilda ar sarīvētu sieru, biezu krējumu, kam pievienota citrona sula, sāls, pipari, zaļumi.
Tomātus var pildīt ar rīvēta siera un sakapātu marinētu sēņu masu, kam pievienots sakapāts sīpols, krējums, pipari, sāls, zaļumi.
Uz rudzu maizes medaljona liek siera šķēli, vārītu paipalas olas pusi, konservētas mencu akniņas, zaļumus.
Vējakūkas pilda ar siera salātiem (salātu varianti var būt dažādi).
Uz graudu maizes kanapē liek kausētā siera piciņu, anšovu, uzber sasmalcinātus zaļumus.
Uz rudzu maizes kvadrāta liek zaļumu sviesta krēmu, siera šķēlīti un tīģergarneli.
Uz mazas kartupeļu pankūciņas liek zaļumu sviesta krēmu, kraukšķīgu bekona un siera šķēlīti.
Uz šķīvja kārto frikadeļu (maltajā gaļā maizes vietā pievienots biezpiens vai kubiciņos sagriezts puscietais siers) iesmiņus ar sinepju krēmu un marinētiem gurķīšiem.
Uz rudzu maizes grauzdiņa liek dūmotu vistu, ceptu sieru un brūkleņu ievārījumu.
Uz baltmaizes kanapē liek teļa gaļas mini bifšteku, ceptu sieru un ananasa gabaliņu.
Groziņus pilda ar siera salātiem (salātu veidi var būt dažādi).
Uz rudzu maizes trīsstūrīša liek pikantu siera krēmu, kūpinātu šķiņķi un ananasa gabaliņu.
Uz rudzu maizes kanapē liek kaņepju sviestu, ceptu sieru, kraukšķīgu bekonu un vīnogu.
Uz iesmiņa kārto ceptu vistas fileju ar sieru, ananasiem un ķirštomātiņu. (Uz iesmiņiem var gatavot visdažādākos uzkodu variantus.)
Svaiga gurķa muciņu pilda ar siera krēmu un rotā ar ķirštomātiņa pusīti (gurķu bekona un siera
šķēlīti. muciņām var izvēlēties dažādus siera salātus).
Uz tostermaizes liek šķiņķi, siera salātus un marinētu šampinjonu.