1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Palīgi un motivatori

 

Negribam nevienu aizvainot, bet cilvēki pēc dabas tomēr ir slinki. Par to var pārliecināties arī skriešanas sakarā – sākot skriet, tu jūties lieliski un liekas, ka ar šādām emocijām varētu skriet visu dzīvi. Taču ar laiku var piezagties apnikums, slinkums vai aizņemtība. Varbūt ar tevi tā nenotiks (cerams!), bet, ja notiks, šeit ir lielisks veids, kā skriešanu padarīt interesantāku.

adidas ir radījis jaunu treniņu sistēmu – miCoachmiCoach ir interaktīva treniņu sistēma, kas radīta, lai motivētu, iedvesmotu un ļautu tev uzlabot formu un sasniegt savus mērķus, neskatoties uz iepriekšējās sagatavotības līmeni. miCoach komplektā ietilpst: soļu skaitītājs, sirdsdarbības monitors, austiņas un pats miCoach pacer.

Tas ir pavisam vienkārši – iegādājoties miCoach, tev sākumā ierīce jāsavieno ar datoru un speciāli izveidotā vietnē miCoach.com jāievada savi dati (svars, augums, pieredze sportā utt). Tad sistēma, balstoties uz tevis ievadītajiem datiem, piedāvās vairākus treniņa mērķus – nomest svaru, uzlabot ātrumu, nostiprināt veselību un citus. Kad būsi izvēlējusies vienu no mērķiem, sistēma izveidos īpaši tev piemērotu treniņa plānu. Ejot skriet, piestiprini miCoach soļu skaitītāju pie apaviem, apliec sirdsdarbības monitoru ap krūškurvi un pašu miCoach ieliec kabatā. Austiņās varēsi dzirdēt personīgā trenera norādījumus (skrien ātrāk, samazini ātrumu utt). Kad treniņš būs beidzies, tu atkal varēsi pieslēgt ierīci datoram un izpētīt savus rezultātus – sirdsdarbību, laiku, ātrumu utt. Ar rezultātiem varēsi dalīties sociālajos tīklos ar draugiem un citiem miCoach lietotājiem. Sistēma sekos līdzi tavai izaugsmei un ar laiku piedāvās tev aizvien sarežģītākus trenēšanās plānus. Nemaz nepamanīsi, kā tavi mērķi būs sasniegti – ātri un viegli!

Ir pieejama arī miCoach mobilā aplikācija viedtālruņiem. Tā darbojas ļoti līdzīgi parastajam miCoach, vienīgā atšķirība, ka treniņi tiek sastādīti, balstoties tikai uz distanci. Izmantojot aplikāciju, varēsi kartē redzēt noskrietās distances un plānot interesantus maršrutus nākamajiem treniņiem. Vairāk par miCoach uzzināsi mājaslapā www.micoach.lv .

miCoach sirds monitors, nopērkams veikalos Maratons un Sport2000 Olimpija. Cena LVL 18,00.
miCoach Speed Cell nopērkams veikalos Elkor, Maratons, BALL, Sport2000 Olimpija, Sport2000 Valmiera, Sport2000 Daugavpils, Sport2000 Liepāja, kā arī veikalos Sportland: Alfā, Origo, Spicē un Molā. Cena LVL 49,00.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKā izvēlēties piemērotu apģērbu?
Nākamais rakstsVisam ir savs laiks