8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tiec pie savas Contigo termokrūzes!

 

Silta kafija divas stundas pēc pagatavošanas vairs nav tikai sapnis. Ar Contigo® termokrūzi tagad viss ir iespējams – neatkarīgi no tā, vai sēdi sastrēgumā, esi birojā vai dodies pārgājienā, pie savas kafijas varēsi tikt ar vienu rokas kustību. Savukārt aukstā ledus tēja šajā krūzē saglabāsies līdz pat 6 stundām.

Ja līdz šim Tu tikai sapņoji par iespēju padzerties patiešām vēsu ūdeni pludmalē, tad tagad Tev ir iepēja iegādāties kvalitatīvu ūdens pudeli, kas saglabā dzērienu ne tikai aukstu, bet arī neveido kondensātu uz sienu ārējām malām.

Cilvēkiem, kas atrodas kustībā, Contigo® piedāvā jaunu pieeju aktīvam dzīvesveidam! Vairs nekādu vienreizlietojamo ūdens pudeļu, kas mētājas mašīnas salonā vai vienveidīgās termokrūzes, kuras izlīst un ir neērti lietojamas! Tas ir tik vienkārši – nebaidoties ievieto to somā vai mašīnas krūžu turētājā, jo par pārējo parūpēsies Contigo® tehnoloģija. Tehnoloģija ietver sevī ne tikai vieglu lietošanu, bet arī temperatūras saglabāšanu, triecienizturību, vieglu tīrīšanu un drošību, tāpēc Contigo® ir kļuvis par tirdzniecības līderi savā kategorijā ASV ar efektīvo risinājumu, lai šķidrums nenopilētu un neizlītu!

Contigo® ir brends, kas ir guvis ievērību starp ūdens pudeļu un ceļojuma krūžu ražotājiem ar savu dizainu un patentēto Autoseal® un Autospout® tehnoloģiju.

Contigo® krūzes atradīsi veikalos Sky, Rito un Elkor Plaza! Vairāk informācijas mājas lapā: www.contigo.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.