0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Dodies izbraukumos ar Contigo termokrūzi vai ūdens pudeli!

 

Ja mašīnā ir salūzis kondicionieris, tad pēc stundu gara brauciena tu spēj sapņot tikai par vienu..aukstu ūdeni vai ledus aukstu tēju. Contigo piedāvā jaunu veidu, kā ieekonomēt naudu un tiekties būt vēl saskanīgākam ar apkārtējo vidi arī mirkļos, kad šķiet – viss iet šķērsām!

Amerikāņu zīmols Contigo nesola atrisināt tavas problēmas ar mašīnas kondicionieri, bet galvo, ka padzerties aukstu ūdeni tu varēsi ar vienas rokas kustību un Tava termokrūze saglabās aukstu ledus tēju vēl 12 h pēc pagatavošanas arī ekstrēmos apstākļos.

Atklāj sev jaunu pieeju it kā tik vienkāršam lietām! Padzerties pie luksofora, gaidot zaļo gaismu, ir kļuvis vairāk nekā vienkārši – vairs nekādas skrūvēšanas, vilkšanas vai ķeksēšanas. Izvēloties krāsaino zīmola Contigo ® produkciju, tu izvēlies kvalitāti un tehnoloģiju, kura ietver sevī ne tikai vieglu lietošanu, bet arī temperatūras saglabāšanu, triecienizturību, vieglu tīrīšanu un drošību. Contigo produkcijas pamatā ir vakuuma tehnoloģija, kas saglabā dzērienus ne tikai karstus, bet arī aukstus. Tas ir tik vienkārši – nebaidoties ievieto to somā vai mašīnas krūžu turētājā, jo par pārējo parūpēsies Contigo® tehnoloģija.

Ieskaties www.contigo.lv un seko līdzi twitter.com/ContigoBaltics.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.