4.9 C
Rīga
trešdien, 8 maijs, 2024

Kā tu izrādi greizsirdību, balstoties uz tavu zodiaka zīmi

 

Annoyed businesswoman ignoring colleagues in office by Gable Denims on 500px.com

Gandrīz katrs no mums kādā veidā ir izjutis greizsirdību. Tā ir sarežģīta emocija, kas sevī ietver daudz dažādas sajūtas – bailes no atteikuma, pazemojumu, garlaicību un dusmas. Lūk, kā greizsirdību izjūt katra no zodiaka zīmēm. Atpazīsti sevi?

Auns. Neraugoties uz to, ka Auns ir diezgan pašpārliecināts un atbildīgs, viņš pieži vien jūtas neaizsargāts. Ja tu saisti sevi ar Aunu, gatavojies emociju karuselim. Sliktākais ir tas, ka Auns dramatisko situāciju izbauda.

Vērsis. Vērsis ir spītīgs, un nelabprāt publiski izrāda savas emocijas. Tā kā Vērši ir loģiski domājuši, viņi nav īpaši greizsirdīgi. Ja viņiem šķitīs, ka partneris krāpj, viņi sekos saviem instinktiem. Ja šaubas apstiprināsies, viņi, visticamāk, pārtrauks attiecības mierīgi un bez drāmas.

Dvīņi. Dvīņi zina, ka būt uzticīgam nav nemaz tik viegli, tāpēc nemaz no partnera to nepieprasa, un viņi pateiks, ja izjutīs greizsirdību. Parasti viņi diezgan labi kontrolē savas emocijas, bet laiku pa laikam viņiem uznāk vēlme dramatizēt.

Vēzis. Viņi reti izjūt greizsirdību, jo, kad ir ar kādu saistīti, tad ir iemīlējušies, un to pašu sagaida arī no otras pusītes. Ja viņi patiesi ir greizsirdīgi, tad paturēs to sevī, līdz „uzsprāgs”. Tiklīdz tu nodod Vēzi, viņš nekad nepiedod.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.