11.4 C
Rīga
pirmdien, 20 maijs, 2024

Kā tu izrādi greizsirdību, balstoties uz tavu zodiaka zīmi

 

Lauva. Lai arī ko tu darītu, nepievērs uzmanību nevienam citam, kā tikai Lauvai. Pats mazākais sīkums var likt Lauvai izjust greizsirdību. Viņi neko nenoklusē, jo uzskata, ka visiem ir jāzina, ja Lauvu kaut kas neapmierina.

Jaunava. Jaunavām patīk slēpt savas emocijas zem „miera maskas” (lai gan iekšēji izjūt vētrainas emocijas). Ieskaties Jaunavai acīs, un tu ieraudzīsi viņu pārdzīvojumus. Ja viņu māc šaubas par tavu uzticību, tad Jaunava veiks smalkāko izmeklēšanu, lai saprastu, kas notiek. Bet, neatkarīgi no rezultāta, viņa visticamāk tev vairs īsti neuzticēsies…

Svari. Svarus interesē divas lietas – būt mīlētiem un izvairīties no konfliktiem. Diemžēl, bet viņiem ir tendence būt nepārliecinātiem par sevi un izjust greizsirdību. Visticamāk viņi darīs visu, lai savu greizsirdību noslēptu un izvairītos no konfliktsituācijām. Pēc tam mēģinās sevi pārliecināt par to, ka viss tomēr ir kārtībā.

Skorpions. Šī ir pati greizsirdīgākā zīme no visām. Viņi būs greizsirdīgi pret pārdevēju, kas veikalā ieteica tev vīnu, un pret sētnieku, kas tevi pasveicināja. Labais gan ir tas, ka Skorpioni diezgan labi prot savu greizsirdību kontrolēt, tāpēc novirzīs to enerģiju kādai lietderīgākai nodarbei.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.