7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kurām visvairāk veicas mīlestībā

 

Mežāzis

Šajā zodiaka zīmē par lielākajiem veiksminiekiem tiek uzskatīti vīrieši. Viņos harmoniski apvienojas tās īpašības, kuras patīk sievietēm – atbildība, vīrišķība, uzmanīgums, māka nopelnīt un vēlme tērēt nopelnīto mīļotajai sievietei. Vīrietis-Mežāzis ir perspektīvs un zina, ko vēlas dzīvē. Tāpēc ar viņiem ir patīkami veidot ilglaicīgas attiecības, plānot ģimeni, bērnus, māju un suni. Taču to visu šis vīrietis parādīs tikai tad, kad būs pārliecināts, ka viņam līdzās ir sieviete, kura patiesi ir pelnījusi mīlestību un rūpes.

Šīs zīmes sievietēm gan situācija ir nedaudz citādāka. Nopietnā un atbildīgā zīmes daba traucē veidot vieglas attiecības, neplānojot tālu kopīgo nākotni. Vīriešus tav var atbaidīt un, iespējams, tādējādi viņi zaudē unikālu iespēju izdzīvot neaizmirstamu mīlestību ar uzticīgu, lojālu un atbalsta pilnu sievieti. Līdz ko šīs zīmes sieviete atslābinās un ļaujas attiecību dabiskajam ritējumam bez kategoriskiem noteikumiem un saistībām, mīlestības veiksme kļūst par viņu sabiedroto.

Skorpions

Viennozīmīgi nosaukt Skorpionu par veiksmīgu mīlestībā ir grūti. Taču atstāt nepieminētus viņus arī nevar. Šīs zīmes pārstāvji ir apveltīti ar jutekliskumu, temperamentīgumu un kaisli, tāpēc viņi nemaz nevar būt neveiksminieki. Taču šīs īpašības privātajā dzīvē var arī traucēt. Viņi nezina, kas ir viduvējība. Ja mīl, tad līdz nāvei, ja ienīst, tad dzīvs nepaliks neviens. Reti kuram patiks dzīvot uz mucas ar laika degli. Protams, tādas sajūtas dažkārt stimulē un uzbudina, taču pastāvīgi tā dzīvot ir ļoti grūti.

Viss augstāk aprakstītais vienlīdzīgi ir piedēvējams gan sievietēm, gan vīriešiem. Taču vīriešiem biežāk ir grūtāk atrast kopīgu mīlas valodu ar savu izredzēto. Viņš neatzīst kompromisus un neprot piekāpties. Nereti viņš pat uzspiež sav mīlestību un apslēpj savas jūtas līdz pēdējam brīdim. Sieviete-Skorpions gan nav tik kategoriska, taču, ja izredzētais neatbildēs viņas jūtām, viņa pārvērtīsies par īstu Skorpionu, kas sadzels. Tomēr ir vīrieši, kam arī tas patīk… Tāpēc sievietei-Skorpionam uzmanības netrūkst.

 

Materiāli rakstam no portāla „All Womens”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.