9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops nedēļai: 16.-22. jūlijs

 

Lauva

Šī ir gada piemērotākā nedēļa atpūtai. Pabeidz steidzamos darbus, atliec nesteidzamos un vismaz pāris dienas atpūties. Un pat, ja tavs darbs un pienākumi neļauj doties atvaļinājumā, atvēli relaksācijai vismaz brīvdienas. Viss patīkamais, ko atpūtas laikā gūsi, pārvērtīsies par jaunu enerģiju. Tur tu vari smelties spēkus vēlmju īstenošanai un grūtību pārvarēšanai. Tu jutīsies pārliecināta par sevi un, iespējams, spersi pirmo soli pretīm cilvēkam, kurš ir iekritis tavā sirdī.

Jaunava

Par atpūtu lielākajai daļai Jaunavu šajā nedēļā būs tikai jāsapņo. Lai gan, iespējams, ka arī nē, jo realizēsies citi sapņi – karjeras. Tev uzradīsies jauni, atbildīgi pienākumi. Tie arī atnesīs naudu vai parādīs īsto virzienu uz finansiālajiem avotiem. Šī ir labvēlīga nedēļa darba vai amata maiņai. Mīlestībā gan, tieši otrādi, pacenties pieturēties pie stabilitātes.

Svari

Tevi gaida pārmaiņas mīlestībā, un ne tās pozitīvākās. Iespējams, runa ir par attiecību izbeigšanu. Tikai nesteidzies skumt, jo tev tam nebūs laika. Kā saka: laba vieta tukša ilgi nestāv. Tavu brīvību sajutīs tie, kuri jau sen gaida piemērotu brīdi, lai parādītu sevi. Un parādīs. Raudāt par bijušajām attiecībām diez vai gribēsies. Šajās dienās, neraugoties ne uz ko, tu būsi lieliskā omā.

Skorpions

Šonedēļ tev izdosies tas, kas agrāk no tevis prasīja lielas pūles un tāpat līdz galam neizdevās. Tagad visi tavi ambiciozie plāni realizējas tik ātri un viegli, ka pat tev ir grūti tam noticēt. Ja tu biji plānojusi nopietnus pirkumus, pacenties tos īstenot šajā nedēļā. Jupiters šonedēļ atbrīvo ceļu no jebkuriem šķēršļiem finanšu jomā. Taču pat tas nepalīdzēs, ja tu ieklausīsies to cilvēku padomos, kuri tev netic vai apskauž.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.