8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops nedēļai: 16.-22. jūlijs

 

Strēlnieks

Tev radīsies iespēja kontrolēt savu haosu, lai gan darbu kļūs vairāk. Taču tie visi notiks un atrisināsies laicīgi. Ja tev ir brīvi naudas līdzekļi, ieguldi tos tagad. Tās būs veiksmīgas investīcijas. Darbā vari runāt par paaugstinājumu – algas vai amata. Tevi sadzirdēs un, varbūt, piedāvās kaut ko, kas tevi patīkami pārsteigs. Brīvdienās pievērsies mīlestībai. Tas ir labs laiks attiecību harmonijas vairošanai.

Mežāzis

Tavi sabiedrotie šonedēļ būs Venēra un Jupiters, taču aktivizēt to spēku spēs tikai tava iniciatīva un aktivitāte. Planētas nodrošinās tev veiksmi privātajā dzīvē, palīdzēs iekustināt „ierūsējušu” projektu un pat realizēt bīstamas avantūras. Galvenais, virzies izvēlētajā virzienā. Vajadzīgās durvis atvērsies pašas, pat, ja tu tās vēl neredzi. Nedēļas vidū tev būs nepieciešamība pēc gudra cilvēka padoma. Un tas uzradīsies. Nebrīnies, ja tas būs jauns cilvēks. Viņš var zināt vairāk par tevi.

Ūdensvīrs

Šajā nedēļā tu būsi sociāli populāra. Briest kāds sabiedrisks darbs/ uzdevums, kurā tu ņemsi aktīvu dalību; aktivizējas draugi un paziņas, kuriem ir nepieciešams tavs atbalsts vai palīdzība sociālu jautājumu risināšanā; arī sveši cilvēki pamanīs tevī glābšanās riņķi. Pacenties sadzirdēt visus. Viss nenotiek tāpat vien. Tiesa, tā visa jēga atklāsies tev ne visai drīz, bet tu būsi sev ļoti pateicīga par to, ka nebiji vienaldzīga pret citu problēmām un vajadzībām.

Zivis

Nedēļa prasīs no tevis labdarību, lai gan tev šķiet, ka šis nav piemērotākais laiks. Nekrīti panikā. Dari labu darbu! Jupiters savedīs tevi kopā ar līdzīgi domājošajiem un cilvēkiem, kuri zina, ko dara. Šī situācija kļūs par iemeslu jaunu un vajadzīgu kontaktu veidošanai. Atpūsties no piesātinātās darba nedēļas varēsi brīvdienās. Tās būs romantiskas. Tevi gaida „traki” randiņi un piedāvājumi, kuriem tu nespēsi atteikt.

 

Materiāli rakstam no „All Womens”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.