5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops nedēļai: 30.jūlijs – 5.augusts

 

Lauva

Lauvām beidzot sāks darboties bumeranga princips. Viņu spēja vadīt un savaldīt cilvēkus grūtā laikā kļūt ļoti nepieciešama. Apkārtējie cilvēki neapzināti tieksies pēc spēcīgajām Lauvām un pasniegs viņiem savas dāvanas.

Viss labais, ko tu kādreiz citiem esi vēlējusi, augusta sākumā pie tevis atgriezīsies. Par to ir jābūt pateicīgai – mīlēt vēl vairāk, teikt labus vārdus vēl biežāk. Tādu Lauvas uzvedību zvaigznes novērtēs un turpmāk izrādīs lielu atbalstu. Tomēr ir svarīgi visu darīt nesavtīgi, palīdzēt tuviniekiem, nemeklējot tajā sev labumu.

Jaunava

Jaunavas nereti grimst lielos pārdzīvojumos pēc šķiršanās ar partneriem. Tā kā Mēness aptumsuma iedarbība vēl nav beigusies, pastāv liela iespēja sastrīdēties ar mīļoto cilvēku. Uzkrāsies liels daudzums Marsa enerģijas, un tas tikai saasinās jau tā saspringušo gaisotni. Ir svarīgi izrādīt savaldību, demonstrēt spēj pieņemt trūkumus.

Darbā ir jācenšas rast mieru. Ja to neizdodas rast darbā, dodies uz skaistumkopšanas salonu vai bibliotēku.

Svari

Svariem ir jāatjauno draudzīgās attiecības ar visiem, kamēr vēl nav par vēlu. Jebkurš aizvainojums augustas sākumā riskē pārvērsties par ilglaicīgu konfliktu. Tāpēc ir jābūt elastīgai un spējīgai paredzēt situācijas iznākumu divus soļus uz priekšu. Konflikti ir jādzēš jau pašā sākumā.

Nedēļas beigas būs labvēlīgas radošu projektu pabeigšanai. Apkārtējo patiesi labie vārdi un komplimenti iepriecinās Svarus.

Skorpions

Ja Jaunavām vajag privātumu, tad Skorpionam kategoriski nav ieteicams palikt vienam. Viņu garīgā veselība būs tieši atkarīga no komunikācijas ar tuviem cilvēkiem. Ir vērts aizbraukt pie vecākiem, apciemot bērnus, aiziet ar mīļoto cilvēku uz kādu jauku vietu. Tā būs lieliska profilakse pret visādām nelāgām domām. Ja tomēr patstāvīgi ar negatīvismu tikt galā neizdodas, var vērsties pēc palīdzības pie profesionāla psihologa.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.