8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops nedēļai: 30.jūlijs – 5.augusts

 

Strēlnieks

Strēlniekam ir jāapkopo domas un savos spriedumos jābūt saprātīgam. Vēss prāts palīdzēs saglabāt miegu un labu garastāvokli. Noslēpties no problēmām šajā nedēļā neizdosies: sasāpējušu jautājumu risināšana prasīs tavu līdzdalību.

Atgūt gan fizisko, gan mentālo formu palīdzēs fiziskās aktivitātes un pastaigas svaigā gaisā. No konfliktiem ar apkārtējiem Strēlnieku pasargās pašironija.

Mežāzis

Mežāzim šis nav veiksmīgākā nedēļa. Ir iespējamas radikālas pārmaiņas Mežāža karjerā. Daudzi plāni aizies „pa pieskari”. Tomēr satraukties un pārdzīvot par to nevajadzētu. Šis ir labākais laiks jaunām idejām un stratēģijām. Otrdiena ir piemērota diena, lai izrādītu savas prasmes un līdera dotības. Paši vienkāršākie risinājumi izrādīsies tie ģeniālākie.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram uz kādu laiku vajadzētu no visiem noslēpties. Urāna mijiedarbība ar Marsu var nozīmēt pilnīgu vilšanos: visas darbības uzdursies uz apkārtējo pretošanos, bet jebkuras kļūdas kļūs lielākas. Labāk neprovocēt Marsu un visus darbus atlikt līdz nākamajai nedēļai. Pavadi laiku ar mīļākajiem cilvēkiem kādā klusā vietā.

Zivis

Zivis sagaida daudz darba. Kamēr vieni atpūtīsies, bet citi cīnīsies ar spēcīgo Marsa ietekmi, Zivis turpinās darboties savā ieplānotajā virzienā. Atslābināties izdosies vien brīvdienās, kad ciemos nāks gaisa stihijas pārstāvji. Ar viņiem var no sirds izpriecāties, taču būtu jāizvairās no vienas kļūdas: nekādā gadījumā nedalies ar saviem noslēpumiem. Gaisīgie biedri vienkārši neprot tos glabāt.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.