8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Mammu un bērnu saderība pēc zodiaka zīmes

 

Mamma Lauva

Sieviete Lauva izceļas ar valdonīgu un stingru raksturu. Dažkārt tas izbaužas caur bērna individualitātes apslāpēšanu. Mamma Lauva vēlas redzēt savu bērnu kā pašu gudrāko, talantīgāko, skaistāko…

Veiksmīgākās attiecības Lauvai izveidojas ar Dvīņiem, Ūdensvīru, Jaunau un Aunu. Grūtāk iet ar Zivīm, Skorpionu un Mežāzi, bet ar mazu Lauvu ir gandrīz neiespējami rast kopīgu valodu. Divām Lauvām viena skatuve ir par šauru.

Mamma Jaunava

Pret bērnu audzināšanu mamma Jaunava izturas ļoti atbildīgi un pedantiski, bet ar minimumu emociju. Jaunava liek uzsvaru uz darba mīlestības un disciplīnas ieaudzināšanu.

Mamma Jaunava slikti saprot bērna emocionālās vajadzības. Tāpēc viņai neizdodas rast kontaktu ar bērniem, kuri ir izteikti emocionāli: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs, Zivis. Toties viņai labs kontakts veidojas ar Jaunavām, Vērsi un Mežāzi. Interesanti, ka ar meitenēm attiecības veidot ir vieglāk, nekā ar puikām.

Mamma Svari

Sieviete-Svari ir maiga un gādīga mamma. Viņa kļūst savam bērnam par draugu, sarunu biedru un pat psihologu. Viņa ir dzimis diplomāts, kurš prot atrast pieeju gandrīz jebkuram bērnam.

Taču katrā situācijā ir savs izņēmums. „Cietais rieksts” mammai Svariem var būt attiecības ar Vērsi, Mežāzi un Vēzi.

Lieliskas attiecības veidojas ar savas zīmes pārstāvjiem, kā arī ar Ūdensvīru, Dvīņiem, Skorpionu un Jaunavu.

Mamma Skorpions

Šīs zīmes mammas ir diezgan prasīgas, autoritāras un audzināšanas jautājumos – stingras. Viņas lieliski jūt savus bērnus un „redz viņiem cauri”.

Īpašu pacietību mammai Skorpionam ir jāizrāda pret Lauvām, Auniem un Strēlniekiem. Mazais Skorpions var sastādīt mammai konkurenci centības un viedokļa aizstāvēšanas jomā. Ar Zivīm, Vēzi, Jaunavu, Vērsi un Mežāzi attiecības veidojas pārsteidzoši harmoniski.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.