10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Mammu un bērnu saderība pēc zodiaka zīmes

 

Mamma Strēlnieks

Ar mammu Strēlnieku bērni jūtas ļoti komfortabli: viņa uzmanīgi klausās bērnu problēmas, dod vērtīgu padomu, izdomā daudz aizraujošas nodarbes un interesantas spēles.

Mammai Strēlniekam ir lieliska saderība ar Auniem, Lauvām, Strēlniekiem, Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīru.

Sliktāk attiecības un kontakts veidojas ar Skorpionu, Vēzi un Zivīm.

Mamma Mežāzis

Šī mamma pieturas pie stingriem noteikumiem par bērnu audzināšanu: stingra disciplīna, noteikta dienas kārtība. Ar tādu mammu bērni izaug strādīgi, atbildīgi, bet viņiem trūkst dvēseles siltuma un emocionālu iespaidu.

Laba saderība šai mammai ir ar bērniem, kas dzimuši Vērša, Jaunavas, Mežāža, Skorpiona un Vēža zīmē. Savukārt Lauvas, Strēlnieki un Auni burtiski pārbauda mammas pacietību un riskē tapt sodīti.

Mamma Ūdensvīrs

Sieviete Ūdensvīrs neaizraujas ar pārlieku lielu savu bērnu uzraudzīšanu un audzināšanu. Viņa jau kopš mazotnes redz bērnā personību un cenšas atklāt viņā individualitāti. Mamma Ūdensvīrs ir pret stingru sodīšanu, dod priekšroku mierīgi izrunāt situāciju un rast saprātīgu risinājumu.

Ar tādu mammu vislabāk jūtas Ūdensvīri, Zivis, Dvīņi, Svari, Skorpioni un Vēži.

Nedaudz sarežģītākas attiecības veidojas ar Mežāzi, Jaunavu, Lauvu un Vērsi.

Mamma Zivis

Sieviete, kura dzimusi Zivs zīmē, kļūst bērnam par labu draudzeni un uzticības personu. Viņa veltī laiku bērna iekšējās pasaules attīstīšanai, stiprina emocionālo saikni ar bērnu. Mamma Zivis nezina, kas ir stingrība un sods.

Vienīgie bērni, ar kuriem viņai ir grūti veidot harmoniskas attiecības, ir Auni, Lauvas un Strēlnieki.

Īpaši ciešas un emocionālas attiecības viņai veidojas ar Zivīm, Vēzi un Skorpionu. Labs kontakts ir ar Ūdensvīru, Svariem un Vērsi.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.