12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Tavs maija horoskops (20.05.-27.05.)

 

Strēlnieks – Ja cilvēks dara vairāk kā spēj izdarīt, tad tas var rezultēties vai nu ar pārpūli vai ar nekā neizdarīšanu. Laiks arī padomāt par veselīgu ēdienu. Ja ikdienā nepiekop veselīgu dzīvesveidu, tad ir pēdējais brīdis to mainīt, citādi vari iedzīvoties gremošanās traucējumos.

Mežāzis – Pēdējā laikā spriedze var radīt papildus galvassāpes. Atvēli laiku pastaigām svaigā gaisā un dodies piknikā, jo laiks taču ir paskains! Biežāk pavadi laiku ar savas otrās pusītes radiem un draugiem, parādi viņam, ka tev rūp labas attiecības ar viņam nozīmīgiem cilvēkiem, tas nāks jums abiem par labu! 

Ūdensvīrs – Ja vēlies kādas pārmaiņas savās attiecībās ar otro pusīti, tad noteikti pienācis laiks tajās ieguldīt papildus darbu! Biežāk ieklausies savā intuīcijā un jā, arī otrajā pusītē. Atrodi laiku saviem tuviniekiem, draugiem un piestrādā pie komunikācijas, tev viss izdosies! 

Zivis – Pievērs uzmanību savai pašsajūtai, iespējams, ka jūties nogurusi, tev ir jāpadomā par sava miega kvalitāti un jāatrod laiks pastaigām svaigā gaisā. Necenties visus darbus padarīt pati, iesaisti savos ikdienas darbos arī otro pusīti, piemēram, veltiet kādu no brīvdienām kopīgai mājas uzkopšanai!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.