6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Tavs maija horoskops (20.05.-27.05.)

 

Lauva – Dodies laicīgi gulēt, tavam ķermenim ir nepieciešama atpūta. Esi piesardzīga darbā un attiecībās ar kolēģiem, jo var rasties lieki kašķi, kuri pamatīgi sašķobītu tavu karjeru. Galvenais ir neļauties emocijām, bet saglabāt vēsu prātu, viss ar laiku atrisināsies. 

Jaunava – Tava enerģija pamatīgi pieaugs, tu esi gatava gāzt kalnus un doties jaunos piedzīvojumos! Šajā enerģiskajā laikā mēs tev iesakām doties uz kādu SPA un smelties iedvesmu vasaras atvaļinājumam. Vai tev jau ir kādas idejas?

Svari – Neplāno svarīgas tikšanās vai nozīmīgus darījumus, pirkumus, atliec tos uz vēlāku laiku! Ļoti iespējams, ka satiksi kādu cilvēku, kura uzvedība tev šķitīs ārkārtīgi savdabīga, tomēr atceries, ka katrs cilvēks, kuru iepazīstam var mums dot jaunas atziņas. Mēneša beigās tavi konflikti būs atrisinājušies.

Skorpions – Varbūt tu jūti, ka tavā dzīvē nepieciešams miers? Ja esi domājusi par jaunu hobiju, tad iesakam tev jogu vai meditāciju. Šis mēnesis tev ir lieliski piemērots, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem un dotu iespēju ne tikai jauniem hobijiem, bet vairākām kultūras aktivitātēs.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.