1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Tests: Kādas ir tavas komunikācijas spējas?

 

Vīrieša kāja

Tu esi ļoti atklāta un nekautrējies no sava viedokļa. Tu labprāt cilvēkiem saki savas domas un tev patīk, ka ieklausās tavās domās un nostājā. Lai gan tev ir paveicies, jo ne kurš katrs spēj tieši un bez bailēm formulēt savas domas, tam visam ir arī savi mīnusi, tu mēdz aizskart citus cilvēkus, tādēļ nākamreiz, kad dalies ar savu viedokli esi nedaudz uzmanīgāka!

Sievietes kāja

Tu nelabprāt dalies ar savu viedokli, jo nejūties ērti citu priekšā, tas iespējams tā ir tādēļ, ka tu centies atstāt labāko iespaidu kāds viens iespējams, tomēr brīžos, kuros nepaud savu nostāju tu diezgan viegli spēj piekrist arī citu cilvēku viedoklim. Ir labi sevī ieklausīties un paklusēt, ja nejūties pārliecināta par to ko grasies teikt, bet atceries, ka savam viedoklim ir jābūt un nav jābaidās no tā, ka vairums tev var nepiekrist, atrodi sevī drosmi!

Abas kājas

Tu esi ļoti komunikabla un aizraujoša personība, tu iederies gandrīz jebkurā kompānijā. Tu atrodi lielisku balansu starp savu un citu viedokli, tomēr pievērs uzmanību saviem vārdiem, jo reizēm tie var tikt pārprasti un kāds tos var ņemt pie sirds, lai gan tavi nolūki, nebūt nav bijuši aizskart kādu.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.