10.6 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Rudens detokss! Kā no organisma izvadīt visu nevajadzīgo

 

Rudens detokss! Kā no organisma izvadīt visu nevajadzīgo?

 Gurķis un selerija

Sasmalciniet 1 gurķi un 1 selerijas sakni, pievienojiet 300 ml ūdens. Dzeriet dienas laikā. Šis dzēriens lieliski noder atslodzes dienās.

Citrona sula un medus

2 ēdamkarotes svaigi izspiestas citrona sulas samaisiet ar 200 ml silta ūdens, pievienojiet 1 tējkaroti dabīgā medus, šķipsniņu malta ingvera. Lietot tukšā dūšā, pusstundu pirms brokastīm. Tas palīdzēs attīrīt gremošanas sistēmu, stiprinās asinsvadu sieniņas un sniegs dzīves enerģijas lādiņu!

 Veselības kokteilis

Pagatavojiet svaigi spiestu sulu no 1 apelsīna, 1 citrona un 1 burkāna, samaisiet ar 100 ml minerālūdens. Dzeriet tukšā dūšā pusstundu pirms ēšanas. Šis kokteilis ir brīnišķīgs līdzeklis pret nogurumu, tajā ir liels daudzums antioksidantu.

Biešu sula

Pagatavojiet svaigi spiestu sulu no 1 bietes, 2 āboliem un 4 selerijas kātiem. Sula jālieto pa 1 ēdamkarotei divas reizes dienā ( no rīta un vakarā), pusstundu pirms ēšanas.

Ābols un kanēlis

Smalki sagrieziet vienu āboli un aplejiet ar 500 ml tīra ūdens, pievienojiet 1 tējkaroti malta kanēļa, atdzesējiet un dienas laikā izdzeriet. Ābola un malta kanēļa savienojums palīdzēs jums normalizēt vielmaiņu un attīrīt barības vadu.

Ingvera dzēriens

Nelielu daudzumu svaigas ingvera saknes (3-4cm) attīrīt no mizas, apliet ar 1 litru karsta ūdens, uzvārīt un uz vidējas uguns 10 minūtes pavārīt, nokāst. Pēc atdzišanas pievienojiet šķipsniņu malta kanēļa un dažas ēdamkarotes mežrozītes. Lietot dienas laikā pa 100 – 150 ml, pusstundu pirms ēšanas. Tiks normalizēta gremošana, vielmaiņa, dzērienam piemīt arī tonizējošas un organismu stiprinošas īpašības.

Autors: Dieviete.lv 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.