11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskop, horoskop, saki man tā… Kāds ir katras sievietes skaistuma noslēpums?

 

Katrā zodiaka zīmē ir kas tāds, kas pievilina pretējo dzimumu. Ir īpašības un pazīmes, kas vieno un ir raksturīgas gandrīz visām konkrētās zīmes pārstāvēm, taču nedrīkst aizmirst arī bioloģiju un gēnu nozīmi.

AUNS

Šīs sievietes reti kuru atstāj vienaldzīgu. Viņas prot izdarīt tā, lai tiktu pamanītas un iegaumētas.

Sev uzmanību pievērš ar košiem, kontrastējošiem tērpiem, taču pietiek ieskatīties viņām sejā, lai kļūtu vienalga, kas viņām mugurā. Aunu ārienē veiksmīgi sadzīvo tieksme pēc uzvarām, vēlme dzīvot, mīlēt un būt mīlētai un izaicinājums. Pat acīm pamanāma asimetrija šo sieviešu ārienē tiek uztverta kā rozīnīte, nevis trūkums.

Auna zvaigznāja pirmajā dekādē dzimušās sievietes lielākoties ir apaļīgas, taču ar veiksmīgi izvēlētu apģērbu un aksesuāriem viņas prot pievērst sev pareizo uzmanību.

VĒRSIS

Šajās sievietēs citu uzmanību piesaista ārējais maigums un milzīgs personiskais šarms. Vīrieši momentā uzķeras uz šīm īpašībām un tikai tad, kad jau ir iemīlējušies, saprot, ka aiz šķietamās piekāpības slēpjas mežonīga griba un dzelzs nervi. Taču mīlošie vīrieši vienalga savas mīļotās uzskata par pūkainām un baltām, neaizsargātām, viegli ievainojamām un pašām skaistākajām.

Viņas ļoti rūpīgi seko savai ārienei, prasmīgi rīkojas ar kosmētiku un ar smalku gaumi veido savu garderobi.

DVĪŅI

Dvīņu sievietes – tā ir daudzveidība. Viņas mainās tik strauji, ka ir grūti viņām izsekot līdzi. Šodien viņa ir sieviete ar sarkanām lūpām, asiem nagiem un liktenīgu skatienu, bet jau rīt kautrīga zemniecīte ar bizē sapītiem vai copē savītiem matiem. Viss atkarīgs no tā, kādu lomu Dvīņu dāma spēlē, tas ir, kā konkrētajā brīdī viņa uztver pasauli.

Dvīņu skaistums nav viennozīmīgs – kāds viņas uzskata par dievietēm, kāds cits vispār uz viņām neskatās.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.