6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Horoskop, horoskop, saki man tā… Kāds ir katras sievietes skaistuma noslēpums?

 

VĒZIS

Viņu skaistums nav uzkrītošs, to vajag prast saskatīt, sajust. Tas, kurš to būs izdarījis, diez vai mainīs Vēžu sievieti pret kādu spilgtāku būtni.

Vēžu dāmās ir savijušās mīlošas un gādīgas mātes, uzticama drauga un omulīgas mājas saimnieces īpašības. Lai gan viņas nespīd visās varavīksnes krāsās, šīm sievietēm piemīt labsirdīgākais smaids.

Ja Vēžu sievietei pēkšņi sagribas saposties, viņa mierīgi var pārspēt visas citu zīmju skaistules. Pat ja viņai nav izcila āriene, zīmju kopvērtējumā viņas ieņem stabilu 3. – 5. vietu.

LAUVA

Šīs ir vispāratzītas skaistules, viņas pievērš sev uzmanību pat tad, ja viņu āriene ir tālu no ideāla.

Lauvas sievietē ir kas tāds, ka viņu dara ārkārtīgi pievilcīgu, pat ja viņai nepiemīt tas klasiskais skaistums. Šī sieviete ir apveltīta ar neticamu šarmu. Jo sevišķi spilgti tas izpaužas tad, kas viņa smaida.

Lauvenes prot apburt, tas viņām ir dots no dabas. Tikai dažreiz viņas nogurst no apkārtējo uzmanības un tad slēpjas, maskējas, pārstāj izstarot gaismu, tiesa, tas ir uz īsu brīdi, jo Lauvām ir vitāli nepieciešama apkārtējo atzinība.

JAUNAVA

Šīs sievietes veido sevi pašas. Viņām var nepiemist iedzimts skaistums, taču apkārtējie to reti pamana. Viņas prot sevi pasniegt tā, ka pārējiem (gan vīriešiem, gan sievietēm) nerodas šaubas – viņiem ir ļoti paveicies būt blakus tik apburošām un pievilcīgām būtnēm.

Jaunavas rūpīgi seko līdzi savai ārienei – figūrai, kopj sevi un daudz laika ziedo kosmētiskām procedūrām. Viņām ir lieliska gaume, tāpēc uz viņām vienmēr ir patīkami skatīties. Šīs dāmas prot ne tikai pievērst sev uzmanību, bet arī to ilgstoši noturēt.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.