12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskop, horoskop, saki man tā… Kāds ir katras sievietes skaistuma noslēpums?

 

SVARI

Šīs sievietes ir neticami pievilcīgas. Viņu āriene pievērš apkārtējo skatienus. Svaru figūra ir kā senlaiku dievietēm, viņām ir skaistas rokas, izteiksmīga seja. Vārdu sakot, daba ir cītīgi strādājusi, apveltot šīs sievietes ar izskatu. Tiesa, viņas dažreiz pašas visu sabojā, izvēloties apģērbu, kurš viņām nemaz nepiestāv, vai nokrāsojot matus neīstajā krāsā.

Lai gan Svariem piemīt smalka gaume, dažreiz rodas iespaids, ka viņas pašas baidās vai kautrējas no sava skaistuma un cenšas no tā atbrīvoties. Svaru sievietes ir ļoti mākslinieciskas.

SKORPIONS

Skorpiona sievietes ir pagrūti nosaukt par izcilām skaistulēm, lai gan viņas pašas sevi uzskata par skaistuma etalonu. Būtībā pareizi dara, jo viņu pievilcība reti kam raisa šaubas.

Skorpionu skaistums drīzāk ir eksotisks, nevis tradicionāls. Citus iekaro ar pāri plūstošo seksualitāti, nevis pareiziem sejas vaibstiem un glītu ārieni. Šīs zīmes dāmas piespiež citus sacensties ar sevi un cīnīties par sevi.

Ar savu aso mēli Skorpioni neļauj ne mirkli atslābt, viņi mūždien pirmie uzbrūk, negaidot, kad to darīs pārējie. Tiklīdz kāds no pielūdzējiem uzskatīs, ka ir ieguvis savā īpašumā šo būtni, tā viņa tūlīt izslīdēs no rokām.

STRĒLNIEKS

Šīs sievietes var būt jebkādas – apaļas, neveiklas, asas, ne sevišķi skaistas, taču tas neko nemaina. Pēc viņām tiecas gan vīrieši, gan sievietes. Viņām tiek piedots pat tas, ko citiem nepiedotu nekad un nekādos apstākļos.

Viņām piemīt dvēseles un materiālais devīgums, prasme aizraut un izklaidēt. Strēlnieka zīmē dzimušas sievietes spēj būt ārkārtīgi apburošas, tikai viņas savai ārienei bieži velta tik maz uzmanības, ka dabas dotais skaistums ar laiku izplēn, nobāl. Taču, ja viņas sagribēs iekarot pasauli, garām viņām nepaies neviens.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.