17 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Horoskop, horoskop, saki man tā… Kāds ir katras sievietes skaistuma noslēpums?

 

MEŽĀZIS

Šīm sievietēm piemīt nestandarta izskats. Par tādām saka – viss atkarīgs no katra gaumes. Taču viņām pašām pilnīgi nemaz neinteresē, kā viņas uztver apkārtējie. Viņas ir pārāk mērķtiecīgas, lai pievērstu savu uzmanību tādam sīkumam kā apkārtējo viedoklis. Šīm sievietēm ir citas prioritātes.

Viņas izveido pašas savu individuālo stilu un ir elegantas. Bieži ir tā, ka viņu nevērīgā attieksme pret izskatu galu galā kļūst par aktuālo modes tendenci. Apkārtējie viņas cenšas atdarināt, jo pat vīriešu apģērbā Mežāža sievietes izskatās satriecoši un lietišķā kostīmā izskatās daudz pārākas par citām dāmām vakarkleitās.

Sabiedrību viņas iekaro nevis ar glītu sejiņu, bet gan ar savām personīgajām īpašībām un prasmi atbilstoši uzvesties.

ŪDENSVĪRS

Šīs sievietes bez šaubām ir skaistas. Turklāt viņām piemīt ne tikai ārējais skaistums, bet arī iekšējā spozme, kas pievelk pārējo sirdis un skatienus.

Ūdensvīra sievietēm ir skaista āda, kuru viņas rūpīgi kopj, sargā no nelabvēlīgas ietekmes un lepojas ar to. Tāpēc šīm sievietēm gribas pieskarties, sajust viņas. Tiesa, bieži vien tas jādara no malas, jo Ūdensvīra zīmē dzimušas sievietes ir ļoti izvēlīgas un kuru katru sev klāt nelaiž. Bet, jo nepieejamāks skaistums, jo vairāk iekārojams tas ir.

Ūdensvīra sieviete ir glezna, kuru daudzi alkst iegūt savā īpašumā.

ZIVIS

Šīs ir vienas no skaistākajām sievietēm zodiaka zīmju sarakstā. Viņas sev uzmanību piesaista ne tikai ar ārieni, bet arī ar noslēpumainību, nepieejamību, ārējo aukstumu. Viņas gribas sasildīt, ieskaut ar mīlestību un likt viņām smaidīt.

Daudzi cenšas viņas atminēt, taču to spēj tikai izredzētie – tie, kas prot tikpat smalki just, pārdzīvot, izrādīt līdzjūtību. Zivis tikai ārēji izskatās vienaldzīgas un aukstasinīgas. Patiesībā viņās plosās pamatīga kaislība, kura reti tiek izrādīta publiski. Zivis ļoti labi prot kontrolēt savas emocijas. Viņām piemīt lieliska gaumes izjūta.

Zivis nekad (ar retiem izņēmumiem) nevilks kliedzošus vai negaumīgus tērpus, viņu stils vienmēr ir ieturēts un viss apģērbs veido vienotu ansambli.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.