3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes un viņu ārējais izskats – apraksts atbilst?

 

Vai tiešām zvaigznes spēj ietekmēt ne vien mūsu raksturu, bet arī ārējā izskata un uzvedības iezīmes? Pārbaudi, vai tev sakrīt!

Auns

Auna zīmē dzimušajiem parasti ir asi un izteikti vaibsti, pamanāmas uzacis. Dažiem Auniem var būt dzimumzīmes vai rētas uz sejas vai galvas rajonā. Vīriešiem Auniem ir tendence uz plikpaurību. Kauli ir lieli un spēcīgi, kustības – ātras, stāja – stalta. Viņi iet pārliecinātā, možā solī.

Vērsis

Nereti piemīt masīva miesas būve – viņi nav apaļi, bet drīzāk stūraini un muskuļoti. Vēršiem bieži vien ir tumši mati un acis, tostarp tumši zilas acis un tumši blondi mati. Skatiens – mierīgs, bet noturīgs. Vēršiem raksturīgas ir mazas ausis.Mati bieži ir dabiski viļņoti vai cirtaini. Vērša zīme pārvalda rīkli un kaklu, tāpēc šī ķermeņa zona mēdz piesaistīt skatienus – viņiem ir slaids un graciozs kakla izliekums un patīkama balss.

Dvīņi

Izteiksmīga seja, kas atspoguļo Dvīņa noskaņojumu attiecīgajā brīdī. Dvīnis izskatās enerģisks, pat ja viņš tobrīd atpūšas. Var dīdīties vai mīņāties, bet,  ja Dvīnis nekustas nemaz, tāpat rodas iespaids par enerģiju, kas to vien gaida, kad tiks likta lietā. Dvīņa zīmē dzimušiem cilvēkiem bieži ir smalki sejas vaibsti, kas vairāk vērsti uz sejas centru. Dvīņi runā ātri, lai tiktu līdzi savām domām, kas traucas vēl straujāk. Pēc dabas smalkas miesasbūves. Raksturīga augsta piere.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.