3.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes un viņu ārējais izskats – apraksts atbilst?

 

Svari

Svaru zīmē dzimušie ir ar skaisti veidotām lūpām un deguniem, sirdsveida vai ovālām sejām. Nav retums bedrītes vaigos. Vispārēji vaibsti ir proporcionāli un izteiksme – patīkama. Kustības ir graciozas un sejas vaibsti – drīzāk noapaļoti nekā stūraini. Spilgta Svaru iezīme ir skaidra un melodiska balss. Noslēpums – plats, starojošs smaids un lipīgi smiekli.

Skorpions

Skorpiona sejā galvenā iezīme ir acis. Tumšas vai gaišas, bet skatiens ir caururbjošs un tiešs. Ja vien Skorpions nemētā iznīcinošus skatus, cilvēki bieži atzīst tā acu neparasto skaistumu. Acis, sejas vaibsti, vaigu kauli un deguns ir tie, kas padara Skorpiona seju līdzīgu plēsīgam putnam. Skorpionus raksturo spēcīga miesas uzbūve, kas kopumā izstaro varenību un spēku. Kopumā Skorpioni ir magnētiski, noslēpumaini, jutekliski un pavēlnieciski.

Strēlnieks

Strēlniekos visvieglāk pamanīt ķermeņa īpašību, ko varētu raksturot kā “neveiklu grāciju”. Strēlnieka sejā un stājā skatāma atklātība un draudzīgums. Viņiem fizisks tuvums nozīmē arī emocionālu tuvību. Strēlniekiem raksturīga plata piere un priecīga sejas izteiksme, tāpat straujas kustības un dramatiski žesti. Reizēm mēdz rotaļāties ar saviem matiem, parasti – neapzināti. Piemēram, atmet galvu atpakaļ, lai notrauktu no sejas nepaklausīgu matu šķipsnu. Strēlniekiem bieži ir skaistas, mirdzošas acis.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.