2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes un viņu ārējais izskats – apraksts atbilst?

 

Vēzis

Vēža zīme pārvalda vēderu un krūtis, un šīs ķermeņa daļas parasti ir kaut kādā veidā pamanāmas. Vēders var būt apaļīgs vai slavenā “sešpaka”; sievietes Vēža krūtis var būt lielas vai mazas, bet parasti – labi veidotas un jebkurā gadījumā tīkamas skatam. Arī acis var būt apaļas, nereti ar sapņainu izteiksmi. Augsti vaigu kauli un izteiktas uzacis izskatam nāk tikai par labu. Vēža sejas vaibsti ir ļoti izteiksmīgi. Locekļi salīdzinājumā ar ķermeņi var būt gari – pat maza auguma Vēžiem var būt slaidas kājas un garas rokas.

Lauva

Atbilstoši savam zodiaka simbolam Lauvām bieži ir krēpēm līdzīgi mati, kas ietver labi veidotu seju ar vērīgām acīm. Zīmes pārstāvjus raksturo karaliska stāja un graciozas kustības. Kustības ir lēnas, bet izteiksmīgas – gluži Lauvu stilā! Mandeļveida acis tumšās nokrāsās, kam nav obligāti jābūt brūnām vai melnām, tikpat labi tās var būt tumši zilas, tumši zaļas vai riekstu krāsā. Pleci parasti ir plati un spēcīgi.

Jaunava

Jaunavām ir mierīgas un graciozas kustības, viņas bieži izskatās jaunākas par saviem gadiem. Daži Jaunavas zīmē dzimušie cilvēki viegli nosarkst – tomēr biežāk no nokļūšanas uzmanības centrā, nevis no nepārliecinātības. Spožas, skaidras acis ar maigu, bet tiešu izteiksmi, smalki veidotas lūpas un deguns. Gadās, ka Jaunavas kļūst ļoti pārņemtas ar savu izskatu, redz trūkumus tur, kur citi neko neglītu nesaskata, tāpēc cenšas tos noslēpt. Jaunavas var izskatīties trauslas, bet izdevīgā gadījumā pārsteigt apkārtējos ar savu fizisko spēku. Var ciest no gremošanas problēmām, jutīga kuņģa un nervozitātes un nedrošības sajūtas uzplaiksnījumiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.