5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes un viņu ārējais izskats – apraksts atbilst?

 

Mežāzis

Runājot ar Mežāzi, cilvēkus bieži pārsteidz viņu lieliski modulētā, dziļā un samtainā balss. Mežāžiem bieži ir dabiski taisni mati un tumsnēja ādas krāsa. Tā kā viņiem nav raksturīga citu zīmju kūsājošā enerģija, Mežāži bieži kustas lēnāk un pārdomātāk. Mierīgā noskaņā viņiem ir rāma, samērā nopietna sejas izteiksme. Mežāžiem raksturīgs taisns, labi veidots deguns. Viņi var šķist saspringti, garlaikoti vai neveikli, bet, kad diskomforts ir pārvarēts, viņu sabiedrībā var justies lieliski.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušo vienojoša iezīme ir augsta piere. Runasveids – parasti pieklājīgs un ieturēts, bet tikpat ātri Ūdensvīrs var kļūt visai ekscentrisks. Zīmes pārstāvjiem bieži ir sapņainas, gaišas acis, dabiski taisni un gaiši mati, smalki veidoti, pievilcīgi vaibsti un glīti profili. Plati pleci un gurni raksturīgi gan vīriešiem, gan sievietēm. Kājas bieži ir spēcīgas un labi veidotas. Ūdensvīri ir ļoti jutīgi pret laikapstākļu un gaisa spiediena izmaiņām, tāpēc ziemā viņi mēdz satuntulēties, bet vasarā – izģērbties pēc iespējas kailāki.

Zivis

Maigums apvienojumā ar lielisku intuīciju, kas atspoguļojas acīs. Graciozas, ašas kustības. Zivju zīmē dzimušajiem parasti ir elegantas manieres un valdzinošs smaids. Mati bieži ir mīksti un smalki, reizēm dabiski viļņoti, gaišos toņos. Maiga āda, pamanāmas, sapņainas acis. Pat augumā garas Zivis nez kāpēc var šķist mazas un smalkas. Mierīga sejas izteiksme un žesti. Skaisti smaidi, nerātni smīniņi un dzidri smiekli tāpat raksturo šīs zīmes pārstāvjus.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.