14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Horoskops: Kādam dzīvniekam līdzinās dažādu zodiaka zīmju sievietes

 

Vai tu esi kādreiz aizdomājusies, kāds dzīvnieks tu būtu, ja ar savu esošo raksturu piedzimtu dzīvnieku pasaulē? Tagad tu vari to uzzināt… Viss caur humoru, protams.

Mežāzis – suns

Mežāža sievieti varētu salīdzināt ar suni. Jau kopš seniem laikiem suns tiek uzskatīts par uzticīgu mājdzīvnieku, kurš sargā mājokli un tā iemītniekus, kurš dodas saimniekam līdzi medībās, kurš rotaļājas ar bērniem. Mūsdienās suns tiek uzskatīts par ģimenes locekli. Tāpat ir arī ar sievietēm-Mežāžiem. Viņas daudz dara savu tuvinieku labā, viņu labklājība un pašsajūta viņām ir galvenais. Viņa atdos visu, galvenais, lai ģimenei ir labi.

Zivis – lapsa

Lapsa– rudā skaistule, viltīguma un mānīguma simbols. Viņa ir skaista, bet ne mazāk bīstama. Gribi pieradināt lapsu? Tev būs ļoti jāpacenšas. Tieši tāpat ir ar sievietēm-Zivīm. Viņas ir pievilcīgas, mīļas un prot sevi pasniegt, bet ir arī viltīgas un gudras. Viņas ir dzimušas aktrises. Šādas sievietes mājā viss vienmēr notiek pēc viņas prāta. Vīrietim ir vai nu jāsamierinās, vai nu jābēg.

Auns – jenots

Vai tiešām tie ir plēsēji? Tie taču ir tik mīļi… Jā. Attēlos. Patiesībā jenots ir īsts kareivis, kurš ne no viena un ne no kā nebaidās. Tieši tāpat kā sieviete-Auns, kura arī, protams, ir ļoti mīļa. Kamēr nesākas medības. Iegaumē, Aunam nepatīk, ja kāds pretojas un izrādās bez īpaša iemesla. Viņa slīcinās pretinieku tik ilgi, kamēr viņš beigs kustēties. Ar šīm sievietēm labāk nejokot. Protams, ja tev patīk, ka mājās visu laiku valda nekārtība un kāds tev kāpj uz galvas, tad gan jenots, gan sieviete-Auns ir pati mīļākā būtne.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.