6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Kādam dzīvniekam līdzinās dažādu zodiaka zīmju sievietes

 

Lauva – mājas kaķis

Skaista, maiga un neatkarīga medniece. Šodien kaķiem ir tik daudz fanu, ka tas izskatās pēc kaut kāda dievietes kulta. Taču sieviete-Lauva arī ir dieviete. Viņa ir radusi, ka viņu apbrīno, pielūdz un aprūpē. Vēl viņa ir arī medniece, tāpat kā kaķis: viņi abi ir spējīgi ilgi un mokoši nogalināt savu upuri. Taču tas notiek tikai ārkārtas situācijās. Ja šai sievietei laicīgi sagādā visu labāko un dārgāko, viņa lieku reizi neiesprings un izbaudīs greznību.

Jaunava – vilcene

Ne velti vilks tiek uzskatīts par vienu no uzmanīgākajiem un viltīgākajiem plēsējiem. Pie tam, vilku pulkā nereti galvenā ir vilcene. Tieši viņa rūpējas par visu labklājību. Gandrīz kā sieviete-Jaunava. Ap viņu bieži pulcējas cilvēki, kuri ir pārliecināti, ka vienmēr var paļauties uz Jaunavas palīdzību un gudro padomu grūtā brīdī. Taču pielaiž sev klāt viņa tikai pašus tuvākos cilvēkus un arī rūpējas primāri par tiem. Bez iemesla viņa neuzbruks, viņa labāk izvēlas aiziet no konflikta. Pie tam, viņai apkārt ir cilvēki, kas viņu aizstāvēs, kad tas būs nepieciešams.

Svari – panda

Daudzi aizmirst, ka šis lielais, mīļais radījums arī ir plēsējs, tāpat kā citi lāči. Vai pamanīji, ka šis ir vienīgais lācis pasaulē, kurš ir pievērsies veģetāram dzīvesveidam? Protams, dažkārt viņi var ēst arī olas un kādus mazus zvēriņus un kukaiņus, taču vislabāk viņiem patīk mierīgi košļāt bambusu. Tieši tāpat rīkojas arī sievietes-Svari. Viņas nekad neuzbrūk, ja vien tā nav ekstrēma situācija. Un pat tad 10 reizes padomās, vai vispār ir vērts iesaistīties. Nav nekāds brīnums, ka miera pikas sievietes-Svarus mīl gandrīz visi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.