11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops: Kādam dzīvniekam līdzinās dažādu zodiaka zīmju sievietes

 

Vērsis – lācis

Lāča tēls mūsu prātos raisa pretrunīgas domas: tas ir bīstams plēsējs, meža saimnieks, lempīgs medus mīļotājs un siltuma avots. Kāds tad viņš patiesībā ir? Paskaties uz sieviete-Vērsi, un viss taps skaidrs. Kā jau īstam lācim pienākas, viņai patīk pavadīt laiku vienatnē. Pie tam, viņai patīk darīt kaut ko, kas ir viņas sirdij tuvs. Svešiniekus viņa ne visai mīl un var saplosīt, ja kāds bez atļaujas līdīs viņas teritorijā.  Viņa arī būs tas cilvēks, kurš aizsargās savu ģimeni un bērnus… brīžos, kad nemeklēs kaut ko garšīgu, ko varētu apēst.

Dvīņi – smilšu kaķis

Šis kaķis līdzinās mājas kaķim, pie kura tēla labi piestrādāja ilustratori. Šis plēsīgais dzīvnieks pat pieaugušā vecumā izskatās pēc liela kaķēna. Pie tam, nemaz tik bieži viņu nevar sastapt, jo dzīvo viņš tuksnešainā vidē un apzināti izvairās no saskares ar cilvēkiem. Sievietēm-Dvīņiem arī patīk noslēgties un noslēpties savā pasaulē, uz kuru no malas raugoties varētu šķist, ka tas ir liels, nebeidzams tuksnesis. Patiesībā viņu iekšējā pasaule ir blīvi apdzīvota metropole, kurā izdzīvot spēj tikai pati sieviete-Dvīnis. Nepiederošām personām labāk tur savu degunu nebāzt.

Vēzis – lauvene

Sievietei-Vēzim, kā jau īstai lauvenei, ir nepieciešams īsts vīrietis-lauva. Tāds, lai jau no attāluma varētu viņu ievērot. Iekarojot viņas uzmanību, vīrietim vairs nekas nebūs jādara, jo lauvene pati par visu parūpēsies. Viņa gan medībās aizies, gan bērnus pieskatīs un arī mājās kārtību uzturēs. Vīrietis šādai sievietei ir aizsardzība un atbalsts. Taču viņa tā uzvedīsies tikai tik ilgi, kamēr vīrietis saglabās savu lauvas dabu. Līdz ko viņš sāks nīkuļot un kļūdīties, lauvene viņu saplosīs sīkos gabaliņos.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.