6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Kādam dzīvniekam līdzinās dažādu zodiaka zīmju sievietes

 

Skorpions – tīģeris

Tīģeris ir bīstams un noslēpumains kaķu dzimtas pārstāvis. Tīģeri bieži uzbrūk cilvēkiem, pie tam iemesli vēl joprojām nav īsti skaidri. Aptuveni tikpat noslēpumaina ir sievietes-Skorpiona uzvedība. Viņa regulāri dodas „medībās”, lai iegūtu savā īpašumā kārtējā vīrieša sirdi. Pēc tam var viņām pajautāt „kādēļ?”, bet atbildes vietā būs tikai vēl vairāk jautājumu. Tas tāpēc, ka viņas uzskata, ka tajā nav nekas īpašs. Protams, kamēr ceļā nepatrāpīsies kāda īpašāka sirds.

Strēlnieks – zobenvalis

Viņa darbības vienmēr ir precīzas, bet medību plāns ģeniāls un pilnīgs. Viņš ir ļpoti gudrs, gluži kā īsts stratēģis. Taču šī dzīvnieka galvenais noslēpums ir attiecības ar cilvēkiem, kuriem viņš nekad neuzbrūk. Uzbrukt viņš var tikai tad, ja viņu noķer un iesprosto kaut kādā delfinārijā. Tad gan viņš var atriebties. Brīvā vaļā zobenvalis labprāt komunicē ar cilvēkiem. Tieši tāpēc šo dzīvnieku varētu pielīdzināt sievietei-Strēlniekam – viņa nekad neuzbruks vājākam, viņai patīk cilvēki un viņa necieš nebrīvi. Atņem Strēlniekam iespēju doties, kur viņš vēlas, un tu redzēsi viņa ļaunāko pusi.

Ūdensvīrs – sesks

Sesks ir ļoti mīļš dzīvnieks, kurš sekundes laikā spēj visu māju apgriezt kājām gaisā. Tāda ir arī sieviete-Ūdensvīrs. Nebrīnies, ja mierīgā dienā viņa pēkšņi uzsprāgst. Tā kā viņas galvenās īpašības ir pēkšņums un mērķtiecīgums, necenties paredzēt vai apturēt viņas izplānoto uzbrukumu. Viņa vienmēr uzbruks savam upurim ātri un visbiežāk arī veiksmīgi. Labāk ir izlikties, ka nekas nav noticis. Attiecībās ar Ūdensvīru tāda taktika ir noderīga. Un veselīga.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.