12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Horoskops: Kuras zodiaka zīmes pārstāvis tev būs labākais draugs?

 

Vai tev kādreiz ir bijusi sajūta, ka tev ar savu labāko draugu ir īpaša, neizskaidrojama saikne? Tāda, kāda nav ar citiem cilvēkiem? Varbūt tas ir tāpēc, ka jūs esiet saderīgi arī zodiakā…

Lauva

Lauvām zvaigznes iesaka par savu labāko draudzeni izvēlēties Dvīņu zīmes pārstāvi. Dvīņi ir aktīvi, gudri cilvēki, kuriem ir plašs skats uz pasauli,  kā arī viņiem patīk doties ceļojumos. Jā, jā, Lauvai arī tas patīk. It īpaši, ja ceļojums ir dārgs un grezns.

Jaunava

Jaunava labprāt draudzēsies ar Vēzi, jo ar viņu Jaunava jutīsies patiesi noderīga. Viņa vienmēr palīdzēs, vienmēr parūpēsies par to, lai Vēzis jūtas labi. Jaunavai gan ir jāatceras, ka Vēzis ir māju cilvēks ar diezgan mainīgu garastāvokli.

Svari

Svariem būtu vērtīgi par savu draugu izvēlēties Lauvu, kurš ir aizrāvies ar mākslu. Var gadīties, ka tieši šis cilvēks kļūst par laimes talismanu. Taču ir svarīgi atcerēties arī to, ka Lauvu nekādā gadījumā nedrīkst kritizēt. Pat, ja Svarus kaut kas neapmierina.

Skorpions

Skorpionam var izveidoties laba draudzība ar Jaunavu, kura vienmēr par viņu parūpēses, būs uzticīga un pieticīga. Tomēr komunikācijas laikā būtu jācenšas izvairīties no kritikas abos virzienos.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.