6 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Horoskops: Kuras zodiaka zīmes pārstāvis tev būs labākais draugs?

 

Strēlnieks

Strēlnieks droši var draudzēties ar komunikablajiem Svariem, kuri prot atrast izeju no jebkuras situācijas un „nogludināt” visas asās vietas savstarpējās attiecībās. Taču, ja Strēlnieks patiesi sev vēlas šādu draugu, būs jāizrāda iniciatīva, jo Svari attiecību sākumā izturas neizlēmīgi.

Mežāzis

Mežāzim piemērota draudzība būs ar Skorpionu. Šo zīmju pārstāvji kļūst par tuviem draugiem uz ilgu laiku. Viņi nerunā sliktu viens par otru, vienmēr ir uzticīgi un atklāti.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs var sadraudzēties ar jautro Strēlnieku. Nereti šī draudzība rodas mācību procesā, jo viņiem ir līdzīgas intereses. Ar Strēlnieka palīdzību Ūdensvīrs var izdarīt ievērojamu kāpienu pa karjeras kāpnēm un izcīnīt apkārtējo cieņu.

Zivis

Zivīm labs draugs būs Vērsis. Vērsis var būt drošs, ka Zivis uzklausīs un palīdzēs, kad tas būs nepieciešams, tomēr Zivīm ir jāatceras, ka Vērsis ir diezgan noslēpumaina zīme, tāpēc, ja Vērsis pats kaut ko nestāsta, tad nemaz nevajag par to jautāt. Zivis var doties pie Vērša, kad ir nepieciešams uzmundrinājums un ir radusies nepārliecinātība par sevi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.