6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Kuras zodiaka zīmes pārstāvis tev būs labākais draugs?

 

Auns

Aunam laba draudzība var izveidoties ar cilvēku, kuram piemīt Ūdensvīra īpašības. Ūdensvīrs prot draudzēties un saprast, izvēlas lieki neuzmākties un neveidot pārāk tuvas attiecības, un Aunam tā ir ērti. Auns droši var izmantot Ūdensvīra sniegtos padomus, iedvesmu un radošās idejas. Ūdensvīrs palīdzēs to īstenot!

Vērsis

Vērsim laba draudzība var izveidoties ar Zivīm, jo viņš droši var iet pie šī drauga un stāstīt par savu dvēseles stāvokli. Zivis vienmēr uzklausīs un palīdzēs, ja spēs. Vērsis var doties pie Zivīm arī tad, kad ir radusies nepārliecība par saviem spēkiem un ir nepieciešams uzmundrinājums.

Dvīņi

Dvīņiem sirdij tuvāks būs Auna zīmē dzimis cilvēks. Auns, protams, draudzīgajās attiecībās kļūs par līderi, bet Dvīņus tas nesarūgtinās. Dvīņi tikai priecāsies, ja Auns uzņemsies izdomāt viņu kārtējo piedzīvojumu. Pie Auna vienmēr var vērsties pēc padoma un aizsardzības.

Vēzis

Vēzim laba draudzība veidojas ar Vērša zīmē dzimušajiem. Šai savienībai vienmēr būs kopīgas intereses. Pie tam, Vēzis prot lieliski „nogludināt” nepatīkamās situācijas, kas var rasties Vērša spītīguma dēļ.

 

Materiāli rakstam no portāla Elitedaily.com.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.