1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

6 pazīmes, kas padara sievieti pievilcīgu vīrieša acīs

 

Vīrieši mēdz pētīt sievietes. Tā patiesi ir! Zinātnieki ir noskaidrojuši, kādēļ viņi to dara. Izrādās, ka sieviešu vērošana (normas robežās, protams) ir viņas reproduktīvās veselības novērtējums. Kungi vēro dāmas un gluži neviļus aizdomājas, ka “viņa varētu būt spējīga iznēsāt manu bērnu”. Ir vairākas pazīmes, kuras vīrietim norāda, ka dāma ir gatava radīt veselus pēcnācējus. 

Lūk, kādām īpašībām un pazīmēm jāpiemīt dāmām, lai būtu fiziski pievilcīga vīrietim:

 

1. Gari, spīdīgi un kupli mati. Vīrieši to mēdz uzskatīt par labas veselības, dzīves spara, enerģijas un auglības pazīmi. Tāpēc padomājiet vēlreiz pirms saīsiniet savu matu rotu!

2. Augsta balss. Sievietes ar augstāku balss toni šķiet jaunākas un sievišķīgākas. Šāda iezīme arī norāda uz augstu estrogēna līmeni.

3. Proporcijas. Vīrieši pievērš uzmanību proporcijām sievietes ķermenī. Jo platāki gurni, jo lielāka iespējamība, ka sievietei būs viegli iznēsāt bērnu.

Šīs iezīmes devusi māte daba, un to ietekmēt ir praktiski neiespējami. Taču ir laba ziņa – pārējās 3 pazīmes, kas sievieti padara pievilcīgāku vīrieša acīs, ir maināma un pat uzlabojama.

4. Smaids. Skaists smaids un veseli zobi ir vērtība. Sieviete, kas smaida, vairāk uzrunās vīrieti nekā tā, kura ir nopietna. Dāmām, savukārt, ir otrādi – viņas saista nopietnie vīrieši.

5. Sarkana krāsa. Tas nav mīts. Vīriešiem tiešām patīk, ja sieviete valkā sarkanas krāsas apģērbu. Tieši tāpat ir dzīvnieku pasaulē. Šī krāsa liecina par gatavību pāroties.

6. Mazāk kosmētikas. Jo dabiskāka izskatās sieviete, jo labāk. Pēc zinātnieku veiktajiem pētījumiem var secināt, ka sievietei būtu vien mazāk jālieto kosmētika, nevis pilnībā jāatsakās no tās. Tikai nieka 40% mazāk sejas krāsu un esat ieguvusi pastirpinātāku vīriešu uzmanību.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.