2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Ko drīkst un ko nedrīkst darīt Saseksas hercogiene Megana Mārkla?

 

Brīdī, kad Megana Mārkla iemīlējās princī Harijā, viņa nojauta, ka abu kopdzīve nebūs viegla. Iespējams, ka viņa nezināja par daudzajiem ierobežojumiem un aizliegumiem, ar ko viņai nāksies saskarties, esot karaļnama pārstāvei. Tomēr īstai mīlestībai tas ir mazs šķērslis. Abi kopā izskatās tik laimīgi un iemīlējušies.

Noteiktie ierobežojumi un aizliegumi tiek veidoti, ievērojot etiķeti, kā arī, ņemot vērā to, kas patīk vai nepatīk karalienei Elizabetei.

Saseksas hercogiene Megana nedrīkst ēst ķiplokus un jūras veltes publisku maltīšu laikā.

Kembridžas hercogienes Keitas priekšā viņai ir jātaisa reveranss (cieņas apliecināšana, izdarot pietupienu). Tas pats attiecas, ja telpā ir karaliene Elizabete, Kornvolas hercogiene Kamilla un citi augstāka ranga karaļnama pārstāvji. Arī secība, kādā karaļnama pārstāvji ieiet telpā ir noteikta – Karaliene Elizabete iet pirmā, Harijs un Megana pēdējie.

Ceļojumos līdzi jāņem sēru drēbes.

Megana Mārkla nedrīkst krāsot nagus ar tumšas krāsas nagu laku.

Saseksas hercogiene Megana  nedrīkst lietot sociālos tīklus. Pirms kāzām ar princi Hariju Meganai bija jāizdzēš savs Instagram konts un dzīvestila blogs.

Viņa nedrīkst dot autogrāfus un uzņemt selfijus ar faniem. Nedrīkst nēsāt īsus svārkus. Meganai vienmēr jāvalkā zeķubikses.

Saseksas hercoga Harija sieva sēžot nedrīkst krustot kājas, tikai potītes.

Vakariņas ar karalieni ir 20:30 un ilgst pusotru stundu. Megana nedrīkst sākt maltīti pirms karalienes un nedrīkst turpināt ēst, ja karaliene Elizabete maltīti ir beigusi.

Meganai visos pasākumos ir jāsēž blakus vīram – Saseksas hercogam Harijam.

Megana un Harijs publiskos pasākumos nedrīkst sadoties rokās. Karaliene Elizabete nekad to nav darījusi ar savu vīru un sagaida, ka pārējie ģimenes locekļi rīkosies tieši tāpat.

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.