21 C
Rīga
sestdien, augusts 8, 2020

”Slinkā sieva” – pelmeņu sacepums

 

K_AIu_Woin01

Sastāvdaļas:

800 gr saldētu pelmeņu
2-3 sīpoli
100 gr siera
4 olas
250 gr majonēzes
1-2 tējk. sāls
pipari
zaļimi

Pagatavošana: 

Ieslēdziet cepeškrāsni.
Sīpolus sagrieziet kubiņos.
Apcepiet sīpolus eļļā- zeltaini brūnus.
Formu cepšanai ieeļļojiet un ielieciet cepeškrāsnī uz 2 minūtēm, lai sasildās. Pie siltas pannas pelmeņi nepielips.
Vienā kārtā kārtojiet pelmeņus formā. Pasāliet un sapiparojiet.
Pa virsu lieciet ceptos sīpolus.
Sakuliet olas kopā ar majonēzi sāli un pipariem.
Pārlejiet pelmeņus un apberiet ar rīvētu sieru.
Lieciet visu cepeškrāsnī , vidējā plauktā.
Cepiet 40 minūtes 200-220 grādos.
Sacepumu variet apbērt ar kapātiem zaļumiem.

Pusdienas gatavas!!!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!