1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Auzu pārslu cepumi ar žāvētām ogām – Tavam slaidajam augumam

 

1394642666_ovsyanoe-pechene.-recept-s-foto

Sastāvdaļas:

300 g auzu pārslu (var arī vairāku graudu pārslas)
300 ml kefīra
sauja kaltētu ogu, var rozīnes, riekstus, sēklas
3 ēdk. medus
1 tējk. kanēļa
vaniļa
0,5 tējk. sviesta

Pagatavošana:

Aplejiet pārslas ar kefīru, ļaujiet nostāvēties 40 minūtes. Tad samaisiet visas sastāvdaļas. Cepešpannu izklājiet ar cepamo papīru un uz tā izkārtojiet cepumiņus. Cepiet pie temperatūras 180-200 grādi 30 minūtes. Pēc izņemšanas no krāsns ļaujiet tiem atdzist.

 

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.