8.6 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Gardā Torte – Ferrero Rocher

 
0_bdf55_69297f18_L
Sastāvdaļas:
5 lielas olas
6 ēdamkarotes cukura
1,75 glāzes sasmalcinātu lazdu riekstu
2 ēdamkarotes miltu
2 ēdamkarotes kakao pulvera
2 tējkarotes irdinātāja
200 g istabas temperatūras sviesta bez sāls
280 g rūgtās šokolādes
7 ēdamkarotes Nutellas
200-220 g sadrupinātu vafeļu
10  gab. Ferrero Rocher konfekšu
Pagatavošana:
Sakult olas ar cukuru, līdz masa palielināsies trīskārt. Samaisiet kopā miltus, kakao un irdinātāju. Pievienojiet riekstus. 3 piegājienos pievienojiet sauso masu pie olām ar cukuru. Tortes formu ietaukojiet ar sviestu un ielejiet tajā mīklu. Cepiet aptuveni 40 minūtes 175 grādu temperatūrā.
Izkausējiet šokolādi mikroviļņu krāsnī vai ūdens peldē. Tad atdzesējiet to līdz istabas temperatūrai. Iemaisiet šokolādi iepriekš saputotā sviestā ar Nutellu. Visu sajauciet līdz viendabīgai masai.
Izcepto mīklas plāksni pārgrieziet 2-3 kārtās gareniski. Uz katra slāņa uzsmērējiet krēmu un uzberiet vafeles. Ar atlikušo krēmu apsmērējiet torti no ārpuses, uzberiet vafeles un riekstus. Katru konfekti pārgrieziet uz pusēm un izveidojiet uz tortes virsmas apli. Torti labi atdzesējiet. Pirms pasniegšanas paturiet to neilgu laiku istabas temperatūrā, lai krēms kļūtu mīkstāks.
 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.