Sastāvdaļas:
Bekons 200 g
Sparģeļi 1 kušķītis
Briseles kāposti 1 kg
Sīpoli 1 gb
Sāls pēc garšas
Melni malti pipari pēc garšas
Mandeles 0,5 gl
Granāts 1 gl
Lasi vēl: |
Romantiķa salāti |
Lieliskas 5 salātu receptes vakariņām |
Vasaras salātu recepte ziemai |
Uz vidējas uguns sasildiet lielu pannu. Cepiet bekonu līdz izveidojas kraukšķīga ādiņa, apmēram 6 minūtes.
Nomazgājiet sparģeļus un Briseles kāpostus, sagrieziet mazos gabaliņos.
Nolejiet liekos taukus no pannas, kur gatavojas bekons. Pievienojiet sīpolus, sautējiet 5 minūtes. Pievienojiet sparģeļus, Briseles kāpostus, sāli un piparus, sautējiet 5 minūtes.
Izberiet mandeles sausā pannā, cepiet dažas minūtes un ņemiet nost no uguns.
Salieciet kopā pagatavoto bekonu, granātābola sēkliņas, apceptās mandeles, sparģeļus un kāpostus. Kārtīgi samaisiet un pasniedziet siltus.