Sastāvdaļas:
Bekons 200 g
Sparģeļi 1 kušķītis
Briseles kāposti 1 kg
Sīpoli 1 gb
Sāls pēc garšas
Melni malti pipari pēc garšas
Mandeles 0,5 gl
Granāts 1 gl
Lasi vēl: |
Romantiķa salāti |
Lieliskas 5 salātu receptes vakariņām |
Vasaras salātu recepte ziemai |
Uz vidējas uguns sasildiet lielu pannu. Cepiet bekonu līdz izveidojas kraukšķīga ādiņa, apmēram 6 minūtes.
Nomazgājiet sparģeļus un Briseles kāpostus, sagrieziet mazos gabaliņos.
Nolejiet liekos taukus no pannas, kur gatavojas bekons. Pievienojiet sīpolus, sautējiet 5 minūtes. Pievienojiet sparģeļus, Briseles kāpostus, sāli un piparus, sautējiet 5 minūtes.
Izberiet mandeles sausā pannā, cepiet dažas minūtes un ņemiet nost no uguns.
Salieciet kopā pagatavoto bekonu, granātābola sēkliņas, apceptās mandeles, sparģeļus un kāpostus. Kārtīgi samaisiet un pasniedziet siltus.
Atstāt komentāru
Esi pirmais, kas komentē!