0

Piedāvājam jums marinētu kāpostu recepti, kas jūs pārsteigs ne tikai ar savu lielisko garšu, bet arī ar skanīgu kraukšķēšanu.

Sastāvdaļas:

2 kg kāpostu;
400 g burkānu;
4 ķiploka daiviņas.

Marinādei:

150 ml augu eļļas;
75 ml 9% etiķa;
100 g cukura;
2  ēd.k. sāls;
3 lauru lapas;
5–6 melno piparu graudu;
0,5 l ūdens.

Pagatavošana:

Sasmalcini kāpostus, sarīvē burkānus uz rupjās dārzeņu rīves un ķiplokus sagriez plānās ripiņās. Visu sajauc kopā un sastampā 3 l burkā.

Kaltiņā savieno visas marinādes sastāvdaļas un vāri tās apmēram 5 minūtes, pēc tam nokās un uzmanīgi salej burkā ar kāpostiem.

Ja kāpostus taisa vakarā, tad no rīta tie jau būs ēdami! Labu apetīti!

 

 
0 Comments

Leave a reply

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?