0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Lieliski sejas losjoni ar glicerīnu

 

Mischa-Barton-Nez-1440x2560

Glicerīns (pārdodas aptiekās) ir spējīgs saglabāt noteiktu ūdens daudzumu, pasargājot ādu no mitruma zuduma. Tas tiek pievienots daudziem kosmētiskiem līdzekļiem.

Attīrošs un atsvaidzinošs losjons

Pēc izvēles vienādās daļās sajaucam kaltētas zāles, kuras ir piemērotas attiecīgam ādas tipam. 2 ēdamkarotes zāļu maisījuma aplejam ar 200 ml vāroša ūdens un uz lēnas uguns vāram 25 – 30 min., noceļam katlu no uguns, apsedzam ar vāku un atstājam līdz pilnīgai atdzišanai. Izkāšam novārījumu un pievienojam 1 ēdamkaroti degvīna un 1 tējkaroti medicīnas glicerīna. Visu sajaucam.

Tonizējošais un mitrinošais losjons

Putriņā sasmalcinām vienu apelsīnu (ja ir sausa āda) vai citronu (ja ir taukaina āda). Aplejam ar 200 ml auksta ūdens un uz 1 nedēļu noliekam tumšā vietā. Tad izkāšam un iegūtajam citrusaugu uzlējumam pievienojam 1 tējkaroti medicīnas glicerīna.

Piparmētru losjons

Pusglāzi kaltētu piparmētru aplejam ar vārošu ūdeni līdz glāze pilna, trauku apsedzam ar dvieli un atstājam uz 24 stundām. Izkāšam un pievienojam 1 ēdamkaroti medicīnas glicerīna. Ar losjonu tīra seju un kaklu rītos un vakaros mazgāšanās vietā.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.