Sastāvdaļas:
● vistas krūtiņa – 1 gab
● šampinjoni – 300 g
● vārītas olas – 300 g
● ciets siers – 100-120 g
● majonēze – 100 g
● zaļumi – dekorēšanai
● sāli pēc garšas
Pagatavošana:
Vistas krūtiņu nomazgāt un novārīt sāls ūdenī līdz gatavībai. Tad izņemt no buljona un sagriezt nelielos gabaliņos.
Sēnes, nomazgāt, nosusināt, sagriezt plāksnītēs un novārīt sāls ūdenī 10-15 minūtes.
Olas nomizot un sagriezt kubiņos. Sieru sarīvēt uz rupjās rīves vai smalki sagriezt.
Pēc tam visas sastāvdaļas ielikt bļodiņā, samaisīt ar majonēzi, izrotāt ar zaļumiem un pasniegt galdā.