Sastāvdaļas:
Biskvīts:
• 400 gr. kondensētais piens
• 2 olas
• 150 gr. milti
• 50 gr. kakao
• 15 gr. irdinātājs
• šķipsniņa sāls
Krēms:
• 400 gr. krējums 25 %
• pūdercukurs pēc garšas
• 2 -3 ēdamk. Nutellas
Pagatavošana:
Krējumu, pūdercukuru un Nutella kārtīgi sakult ar mikseri. Samaisīt iebiezināto pienu un olas . Sajaukt beramos produktus un iesijāt iebiezinātajā pienā un olās, kārtīgi samaisīt. Uz pergamenta uzzīmēt apli 22 cm. Uzlikt un izlīdzināt 2 ēdamkarotes mīklas, cept pie 200 grādiem 5 -7 minūtes.
Vēl no karstiem plāceņiem noņemt papīru, tādā veidā izcept visu mīklu. Mīklas pārpalikumus ( apmēram pus apli) izsmērēt ļoti plānā kārtiņā un izcept un saberzt drupačās – tas būs apkaisīšanai. Plāceņus apsmērēt ar krēmu. Sānus un virsmu apkaisīt ar drupačām, izdekorēt ar piparmētru lapām. Stundiņu ļaut krēmam ievilkties un var pasniegt.
Patīkamu mielošanos!